"No, tényleg nem vitát szeretnék itt. Most mintha menne is a plusz-mínusz."
-
Megy, de itt nem nagy igény van rá! (szerencsére)
A kérdések jók szerintem, de akkor el kellene döntened, hogy szavazós topikot szeretnél, vagy beszélgetőset, azaz vitatkozósat. A választásról vannak érzelemmentes számszaki értékelések és érzelmi alapon is bőven túl lettek "beszélve" más topikokban, viszont egy ilyen (mi várható a két választás között) téma életképes.
Ha nem vállalod a moderálást, akkor előbb-utóbb valaki nyit egy hasonlót (nem magamra gondoltam), de lehet, hogy a pf moderálásával is működhet. (Nem értek hozzá, soha nem nyitottam topikot és nem is akarok).
Dönts el, esetleg szavaztasd meg!
-
Megy, de itt nem nagy igény van rá! (szerencsére)
A kérdések jók szerintem, de akkor el kellene döntened, hogy szavazós topikot szeretnél, vagy beszélgetőset, azaz vitatkozósat. A választásról vannak érzelemmentes számszaki értékelések és érzelmi alapon is bőven túl lettek "beszélve" más topikokban, viszont egy ilyen (mi várható a két választás között) téma életképes.
Ha nem vállalod a moderálást, akkor előbb-utóbb valaki nyit egy hasonlót (nem magamra gondoltam), de lehet, hogy a pf moderálásával is működhet. (Nem értek hozzá, soha nem nyitottam topikot és nem is akarok).
Dönts el, esetleg szavaztasd meg!
Választás utáni kérdések a következő 4 évre
Ebben a topikban igen/nem-mel megválaszolható kérdéseket szeretnék gyűjteni. Pár példát be is dobok majd. A cél az lenne, hogy akinek van kedve, tippeljen a plusz (=igen) illetve a mínusz(=nem) gombokkal, hogy bekövetkezik a kérdéses esemény.
Bárki dobjon be ennek megfelelő kérdéseket, minél specifikusabban megfogalmazva! Ha lehet, csak kérdéseket, tehát nem elsősorban vitákat szeretnék látni.
A moderáláshoz lusta vagyok, előre jelzem. A kirívóan otromba hozzászólásokat meg fogom próbálni eltávolítani.
Az Élet, mellesleg volt, ahol már megelőzött :-)