ma olyan hírek keringtek a neten, hogy azok a bizonyos svéd búvárok körbeúszták európát és a fekete tengeren sikeresen megküzdöttek a delfinekkel! (orosz delfinek volt, lefizették őket hallal :D)
Olyan hírek keringenek a neten, hogy a norvégok fizetnek az oroszoknak, hogy ne szállítsanak gázt, égessék el azt szibériában (hogy kicsit melegebb legyen), a norvégok az áremelkedésből lazán kifizetik a két évvel ez előtti gázárat az oroszoknak, az oroszok meg úgyse szeretnek dolgozni csak vodkázni... mindenki jól jár vele, még a májátültető orvos lobbi is! De szerintem ezt csak a svédek terjesztik...
le kellene jönnöd a drogról (orosz propagandáról), ez a összeroppanó gazdaság, a rossz hatékonyságú, fejlődésképtelen, korrupt, energiaintenzív keleti gazdaságokra illik! Az olajárrobbanás ütősebb volt annak idején, és abból is a nyugat jött ki jobban, nem az olajban gazdag SZU! (ezen egy kicsit gondolkozz!)
Itt csak az a baj, hogy nem csak egy kicsit lesz hűvösebb a szobában, hanem lázadások lesznek és európa összeroppan. Amerika elérte célját. Olyan vezetőket ültetett az EU bársonyszékeibe, akik kiszolgálják őt. Egyiket sem érdekli a nép sorsa, nekik meg megvan a repülőjegyük, ha már mindent felégettek. Amcsik bőkezűek azokkal , akik hajlandóak úgy táncolni, ahogy ők fütyülnek.
"Európa gazdasági háborúban áll Oroszországgal – ennek a politikai vetületéről nem beszélnék azon túl, hogy véleményem szerint bár nagy az ár, amit fizetni kell, de nincs más lehetőségünk: Európán belül nem fogadhatjuk el az agressziót, és a Don-kanyart megjárt nagyapám bizonyára örült volna, ha csak annyiból áll a háború, hogy hűvös van a szobában..." Zsiday jól megfogalmazta, a "nagy gáz ár" a lehető legkisebb ár ebben a háborúban! (a kollaboránsok, hazaárulók még ezt is sokallják!)
Azon a vezetéken már régen elzárta a csapot, csak vitte a pénzt az üzembentartása, és le is mondtak róla (politikailag), a többi (déli, ukrán) vezetéken szállított gáz árát meg így turbózzák fel, ez egy valós érv. De lehet, hogy a svédek voltak...
Légy már észnél! Miért robantaná a saját vezetékét amikor egyszerűbb elzárni a csapot és kész. Más: Ursula v. d. Leyer Moszkvába ment tárgyalni Putyin hoz és kérdi hogy hazatelefonálhat-e? Miért? Lehet hogy nem zártam el a gázcsapot a tea alatt. Ne aggódjon én már elzártam.
sokat gondolkoztam, mit írjak... mielőtt nagyon políroznád erre az izéd:
- USA nukleáris arzenál karbantartása 40 milliárd - RU évi hadi kiadása 62 milliárd lehet az oroszok annak is örülnének, ha az 1/3-a elindulna (és nem az indítóálláson robbanna be!)... azt meg Kirill főnöke (a vén törpe ügynök :D) se tudná megmondani mennyi érne célba... csak reménykednek, hogy >0 ... ;)
Ha viszont az angolok voltak, akkor, mint a legnagyobb EU-s tagállam, a Wehrmacht a Luftwaffe támogatásával erre a példátlan esetre reagálhatna! (pl bejelenthetné a kapitulációját és leadhatná a fegyvereit az UA-ba :D )
Na a helyzet nem egyre fokozódott, hanem helyi idő szerint negyed kettőre, OV világ középponti idő (magyar idő) szerint negyed egy! Szóval valami vén törpe ügynök szerint (azt hiszem porszívó, de ebben nem vagyok biztos) a hülye angolok voltak!!!! 444!!! 444!!! Szerintem hazudik! A svédek voltak ÉN mondom! :D (1:1 ő azt mondja, én ezt mondom :D )
Elképzelhetetlen! Saját vezetéket tönkretenni őrültség lenne, miközben az csak viszi a pénzt, hiszen megmondták addig nem megy rajta gáz, amíg a szankciókat nem vonják vissza! Még akkor is elképzelhetetlen, ha ez az akció kicsit megakasztotta az eu-s gázár csökkenését, ami azért a másik két vezetéken szállított gáz értékét növeli... de ez apróság, hiszen a szankciók amúgy se érnek semmit, pörög az orosz gazdaság! Nincs neki szükségük nagyobb bevételre, a olajcégeiket is csak viccből adóztattják meg!
...vagyis nem a CIA volt. (különben minek figyelmeztetnének minden szövetségesüket) Tehát maradnak a svédek, ők még nem nato tagok, nekik biztos nem szóltak, hogy szemmel tartják a környéket! Esetlek a régi svéd-dán ellentét miatt a dánok... rá akarják terelni a gyanút a svédekre. (3. legesélyesebb Szalmán, a darabolós!)
Vajon miért robbantották fel a svédek a gázvezetékeket?