249.811 nél a havi charton van egy többszöri szint. Onnan felhúzva a fibót 61,8 nál van a felpattanás. Aztán persze oldalazás is lehet belőle hónapokig.
Szia! “ En kialakítottam egy indikátoros módszert, ami jelzi a csúcsokat/volgyeket, igy eleg gyorsan le tudom követni, hogy mi is tortenik “in the big picture”.” ? Mit használsz és hogyan? Úgy kb, mert képek alapján nem jön át… Ui.: USD/HUF szvsz is korrekciónak kellene jönnie. Nálam csak daytrade egyébként, de nem ezen a kereszten.
Szép esetét! Havi/heti/napos charton short signalom van, kb 323 fölötti ársáv számomra abszolút eladási zóna. Minel feljebb tudok short pozikat szerezni, annal jobb. ^^ A mai 1 perces felszúrás (3Ft oda-vissza in one minit) gyanús short stop hunting volt (es a kitörésre beállított pendingeket is sikeresen aktiválta, majd a stopokat ki is szedte), hacsak nem volt beállítva pending order, lehetetlen volt elcsípni 330 fölött short pozit. Előző csúcs feszegetése (eur eseteben áttörése) es a sajtóhiszti remek likviditast teremtenek a sunnyogó short poziknak. Amikor mar kellően tele van a hypevonat, akkor jöhet a kicsikocsi bumm bumm. Amúgy nem várok nagy csodát, első körben ~318at (kiszedni a decemberi volgyet), majd ~308at (leradirozva a novemberi volgyet). Többek között errefele csücsül egy rakat long stopja. Es azt tudjuk, hogy ebben a játékban a résztvevők ~80%a mindig veszít. Mindez pusztán fantazmagóriák es konspirációk szulemenye, semmiképp nem követendő példa. Time will tell. ⏳
Hogy látjátok a trendet? Megyünk még északnak? 1 éve 330 felett is voltunk viszont mellette az EUR kb. itt volt mint most. Mehetünk tovább 115-120 felé?
Usd-vel szemben erősödnie kell a forintnak, máskülönben a kinai-vasuti hitelt (2mrd dollár) / orosz-paks hitelt (10mrd dollár). Nem tudjum visszafizetni. Én a kormány helyében adnám a dollárt és venném a forintot, majd igen 200-240körül fordulnék. A lényeg, keressek az üzleten. Soros 10mrd dollárból döntötte be az angol fontot. Támasz alatt vagyunk. Senki nem akarja elhinni. Dollár gyengül eurohoz képest is. Ez látszik az arany-ezüst árfolyamon. Lesz itt még bitcoin. Csak úgy hívják ezüst dollár és nem osztrák-magyar korona pénzérme.
hát igen tíz éve 140 volt a dollár, akkor milyen okos gondolataid voltak? ez hagyjuk is januárban 250 na ja persze lehet 400 forint de ahhoz 500 ezer forint netto átlagbér kellene annyi nem lesz soha jó eséllyel
nem lehet tudni, hogy meddig megy összegben, de időben van még pár év a dollár javára.....százalékot tippelve kb. 20-40 % simán benne van....350-410, de szerintem ez csak 330-360-as EUR-nál logikus
USD/HUF