Most nem érnek rá! Tiborcz úrfi épp az 50 millás AMG Mercijével furikázik. No meg hát érik a deal a T-Systems és a gézszerelő Tiborcz páros között s most azzal vannak elfoglalva.
Helló Appeninn vezérkar! Ideje lenne beindítani a prezentációban ígért növekedést. Erre az évre duplázódó árbevétel volt az ígéret és sehol semmi. Nem lenne szép dolog a (kis)befektetők átverése.
Csatlakozom Hiszékenyúrhoz és mivel én igazán nem értek a vállalatelemzéshez ezt meghagyom az elemzőknek. Amit olvastam Concordetól az hihetőnek tünt nekem, mint laikusnak. De nem 743 volt az egyetlen szám,hanem 520 - 8** valamennyi közt szóródott, vagyis a mostani árfolyam tkp alsó hangon megfelel az elemzésnek ,de mint tudjuk a tőzsdei árfolyamból nem feltétlenül lehet visszafelé következtetni. Talán a kgy világosabb képet ad mi folyik a cégben... és reménykedem, hogy rendben halad a munka,ami előbb-útóbb az eredményességben meglátszódik majd az árfolyamban is.
sztem áprilisban egy konz+opi ralli mellett ezt is komolyan meghúzhatják. Cseppet elhanyagoltam a cuccot, ami a jelen árfolyam láttán talán érthető, de a potenciál hatalmas benne, múlt héten vettem egy keveset, bizakodó vagyok egy kitörést illetően. Ügyesen ;)
Mi lehet az oka, hogy a BIF-hez képest ezt ennyire stabilan lenyomva tartják? Továbbra is úgy gondolom, hogy tőzsdén kívül nagytételben adják a nemsokára várható kibocsátást, mivel annak az ára kötve van a tőzsdei árhoz. Terv szerint háromszorozák a vagyont, miközben csak kétszerezik a részvények számot. Ez alapjàn akár 1000 feletti ár is reális, de fundásan a 800 körüli is az.
Hát ez az! Én pont ezt a mondatot hiányoltam a cikkből! De ha szerinted a közel 9 hónapja kiadott 743-as célár korrekt, akkor nyugodtan javíts ki... R: 504
(UP)PENINN