https://www.valaszonline.hu/2019/04/01/tiborcz-sajer-bdpst-elios/ A parasztvezér másutt bezzeg aktív! Apósa millió szálon szedi ki a tőzsdéről a pénzt... Sajnos mi vagyunk/voltunk az egyik forrása... Nem is tudom, hogy mi kellene ahhoz, hogy ez a kupac feltámadjon poraibaól?
Közgyűlésen meg kellene kérdezni az illetékes zibukat, hogy a negatív célár alatti árfolyam, illetve az "illikvid fos" kategóriába kerülés is szerepelt-e az idei céljaik között a f...verésen kívül, vagy csak önként ilyen szorgosak.
Én egy elemzőháztól elvárnám, hogy lássa a fától az erdőt, de kétségtelen tény, hogy J1G (annak ellenére, hogy nyilvánvalóan csak egy bábu), mert feltehetőleg neki köszönhető az MKB-s 4200 körüli Konzum célár is (természetesen split előtti). Kíváncsi vagyok, hogy mikor dönti be a 4IG-et ez a kiváló szakember? :) R: 497
Nekem sem tetszik, hogy a szöges ellentéte jött be, mint amit a Concorde jósolt, de mentségükre legyen mondva, ők is csak a Jászai féle ígéretcunami alapján tudtak számolni, amiből konkrétan semmi nem valósult még meg. Így azért nem volt könnyű dolguk, valljuk be.
(UP)PENINN