hát igen, az járt jól aki a választások után eladott minden ML-t és sohasem nézett rájuk többet. De erre ki gondolt akkoriban? Senki, nem is ez volt a logikus lépés
Jah, nem háborúra gondoltam, ezek a srácok remekül megvannak egymással. :)Viszont ha nincs gazda (rendezett tulajdoni viszonyok) akkor szétszalad a nyáj (operatív management). Vízpart nekem is jó lesz, nyárra eladom az APP pakkomat 14 Forinton és veszek egy felfújható medencét a SPAR-ban, a maradékot pedig Boeing részvényre költöm. ;)
Nem az a baj, hogy milyen irányba megy, hanem az, hogy mi a f... rossz oldalán állunk ezzel a fossal. Nem értem, hogy ezt miért nem lehetne megreptetni 2K-ig? Az összes "ingatlanos" cég a BÉT-e 4 számjegyű, ez meg hamarosan 3 számjegyű sem lesz és dübörög az ingatlanpiac. Valjuk be, hogy 4IG ide vagy oda, ezt csúnyán benéztük, azért egy 10X-ből kimaradni ezért a fossért talán életem legnagyobb hibája, és kurvára nem érdekel, hogy az miért emelkedik és, hogy mennyiért ér a funda, jelenleg azzal szarrá kereshettük volna magunkat.....hát ez van.
én tervezgetem a kis motoros túrámat. 2 sarokpont van: Großglocker, Stelvio hágó. Picit tartok tőle, mert a télen vettem a kis Fazeremet és akkor ez lenne a nagy motorteszt is egyben :)
Az elmúlt 1,5 évben az EP választásnál csak nagyobb dolgokra vártunk, kizártnak tartom, hogy bármit befolyásolna. Azt is kizártnak tartom, hogy külső eseményre vár vagy indulna meg a papír. Belső folyamatokra tippelek én is, de azt megint nehezen képzelem el, hogy hatalmi harc, vagy más ilyen jellegű feszkó lenne. Mészáros csak egy teleszrt búvárruha, vele nem kell harcolnia egy VEJnek. Én a Mészáros hatalomátvétel óta azt látom, hogy ez cég a nemzethy tőzsdei nagy projekthez képest csak egy porosodó befőtt lett a polcon, ami majd egyszer kell, de most a kutyát sem érdekli. Megy-megyeget-elkaristol, de ezzel most nincsenek nagy tervek. Teljesen kiszámíthatatlan módon fog ez egyszer elindulni, általunk soha meg nem ismerhető ok miatt. Addig meg kb beszélgessünk arról, hogy ki hova megy nyaralni, mert ezt sem hír, sem TA, sem egyéb dolog nem fogja megmozgatni. Én tuti, hogy vízpartot akarok, nem vagyok egy hegyi túrázós típus. Ti?
A 4IG minden egyes nap egy rohadt nagy középső ujj az összes többi M.L. papírral ártvertnek. Külön vicc, ahogy sikerült abba beszállni a kopasz zibuéknak...
(UP)PENINN