csak mert nagy forgalommal emelkedett az MA200-hoz, úgy tűnt, hogy végre elindul. Arról nem lehet tenni, hogy megint kiálltak ezek a nagyobb vevők s megy tovább a játék
Szerintem senkinek. Ez a papír majd' 1,5 év alatt kétszer tudott életjelet adni (az egy-két napos emelkedéseket nem számítva), a választás körül, meg most januárban. Ha összességében nézem, csak azt tudom mondani, mint eddig, szimplán érdektelen. SAJÁT LÁBÁN képtelen emelkedni a papír :) Közben nem történik a céggel semmi, lófszt nem tudunk. Mi biztosan nem a nemzetközi befektetőre várunk ilyen részvényszámmal, illikviden. Csak azt nem tudom, hogy mire. Eközben eljött ismét a 400-as árfolyam, amitől nem kell félni. r497.
50MA, bolialjon táncolunk, támasz nélkül. Igazából harmadik napja le vagyunk ide tapadva, miközben az opi-konzi páros feléledőben. Tényleg külön mozgunk már, mert a januári speka felhúzásunkat sem követték a nagytesók.
Kérdés, hogy a 42% közkézből mennyi a valóban közkézen forgó részvény mennyisége és hány darab van stróman cégek számláján. A legutóbbi több százezer db-ot is szépen felszívta valaki 550-en és nem marinéni volt az a sarki fűszeres, ezt mindenki láthatta. Remélem, nem kell már sok idő, hogy fény derüljön a simlis játékukra, legrosszabb szcenárió, ha tiborcznak van köze a jelenleg zajló belső folyamatokhoz, akkor meg kell várnunk az EP választásokat, és csak utána lesz érdemi információ/változás.
(UP)PENINN