H is 800-nál vette, elvileg ő se volt tök kezdő, mint én. Bár én ott adtam miután 1170 -en jól megszívtam. Engem a rövid időtávok zavartak meg a kommunikációban ezért szálltam vissza választások után. Meg hát elég rideg világ ez a tőzsde, falkában jobban lehet nyomulni. Csak sajna magányos farkas vagyok és hiszek a pozitív dolgokban. MERJÜNK NAGYOK LENNI. Azért írom, mert szerintem több potenciál is lenne adott szituációknál. Túl hamar se kéne kifulladni. Így mindenki jobban járna
1500 szeretnék, lehet...? azt nem értem hol vannak a 850-1173 vételek, úgy vették mintha nem lenne holnap, csak úgy pattogott a könyv...ezt speciel nem értem, valaki tud rá magyarázatot, nagy forgalom volt, én ezért is kezdtem el venni 800-nál
Accept elemzése a Blue topikból: APPB: szombat, 13:12 előzmény: #1326 MetalHeart #1361 "Up trendvonal van kialakulóban vételi jelzéssel, ha leküzdi a jelen 50MA ellenállást, akkor a következő szint a Concorde min. célár 519... majd ezt követően jöhet a 38.-2% fibo környék, ami egyben 200MA(578) teszt is... 200MA áttöréséhez konkrétum kell, mint pl. a GYJ vagy a céges portfóliót érintő szignifikáns felértékelődés..."
Az esés teljes korrekciója megtörtént, a 38.2% fibo, 200MA(577) áttörése up trendet indítana el... Túlvett zóna küszöbén van és a 21(454) is komoly lemaradással bír, így némi pihenő beleférhet a mai ralli után egy high wave, doji, spinnig top , stb. kelléktár vmely db-jával... ha tovább emelkedik, akkor már vmi nagy dolog került bennfentesek tudomására... https://kepkuldes.com/image/d10Tc
Sajna sok megmondó ember van , de mai nap utan erzem ujra app indulgat es a H nincs itt 😀 Nem mi döntjük el mikor jon a maci-Laci , de mikor kint nagy mínusz van másnap a BUX fagyasztva van szandekosan !! 615 varok , plotinus mai bejött
(UP)PENINN