azt nem tudom miért esik ez a legjobban, a moderátor valamiért ezt jelölte ki erre. Inkább manipulációt sejtek itt is meg máshol is, na meg persze a választási félelmet..
Pedig van benne igazsag. Ha tobben adnak el,mint vesznek,akkor az bizony short,barhogy is nevezzuk technikailag. Tobb elado van mint vevo,erosebb az eladoi oldal mint a vevoi,ragozhatjuk napestig. Ez short,es arfolyameses. Raadasul vmi rejtelyes ok miatt,a 3,5 ML papir kozul kiemelkedoen ez a legszarabb,ami total nonsense,az egvilagon semmi sem indokolja ezt a kulon utassagot.
Kerestem mennyi az MA200, kösz. Akkor az hívogatja ezek szerint. De shortolókban itt se hiszek, Opusban is mindenki a shortosokat szidja, pedig elvileg nem lehet ezeket shortolni
Nekem van, egyikben se vagyok benne :D Ott1-m van helyettük. Nézem az ML papírokat de szenvednek rendesen, még 5 kereskedési nap van vissza. Addig még eldurranhat pár ember agya.
Az a furcsa, hogy a Konzum napi 35 milliós forgalommal 1% őt emelkedett. Azt nem merik shortolóknak? Mi 100 millió forgalom fedett esünk. Ki ad még el mindíg, ki az a fosós?
A gondolat jó.....a kiskereskedelemben sok helyen van plusz forgalomarányos bérleti díj is, de ezt csak a felek tudhatják. Mondjuk mi tulajdonosok vagyunk, mondják meg !!!! :-)
Rekordforgalom a Spar-nál. 500 milliárd az előző évben. https://www.napi.hu/magyar_vallalatok/helyzetbe_hozta_magat_a_spar_megdolt_a_rekord.659493.html
(UP)PENINN