Tudom, hogy nem nekem szólt. Én valahogy megnyugodtam. Már pénteken is írtam, hogy szerintem nagy öntések már nem lesznek. (Esküszöm nem tudtam a mai felfüggesztésről) Lehet, hogy a csata előtti nyugalom töltött el, vagy mi. :)) A napizást azért emeltem ki, hogy eszembe jutott, mert az utóbbi hetekben nem mertem. Soha nem arra mentünk, amerre számítottunk. Öntést vártunk, 1-2% lett. Jó hírre emelkedést vártunk, erre egy hétig mínuszba le. Nem szoktam nagy csomaggal napizni, longban ülök javarészt. De azért a napi izgalom jólesik, na. Főleg ha nem beragadással végződik.:DDD Mindenkinek jó pihenést.
TA-n rá lehet fogni, hogy van egy nagy zászlószerűség.. Ha nyer a Fidesz, és App-ba pakolnak még cuccokat, akkor az 1450-1650 célár lehetne a zászlóból. Ha meg a nagy háromszög szerűséget nézzük, akkor egy 1050 körüli célár is kijöhet... Célozzuk meg az 1450-et azt mondom :)
Szeretnék szólni a portfolio rendszergazdájának, hogy azt a qurv szerverórát állítsa már át nyári idősávba, mert egész nap egy ora lemaradásba volt az offline árfolyam!!!!!!!!!!
(UP)PENINN