Szia! tegnap, mikor olvastam, azt gondoltam, jó ötlet. Nem volt időm akkor írni, most meg már azt gondolom, erre a 2-3 hétre minek? teljesen nem tudod úgysem kiiktatni a politikát a fórumról. Szerencsére nem is nagyon kell innen. Aki politizálni akar, más fórumon megteheti, itt meg azt a néhány bepróbálkozót hamar leszereljük/-led. Valójában nem is lehet egyik részvényt sem a politikától elkülönülten értékelni (gazd.pol.) Az ML részvények kapcsán meg teljesen reménytelen. De a szavazást nem mi döntjük el. Kár ezen itt vitázni. (Én magam akkor szoktam beleszólni, ha valaki ferdít egyet a valóságon...) Összegezve, politikai téma engem nem zavar, de a választási igen. szvsz senkinek nem kellene már a médiát figyelni, mert az utolsó hetekben már csak egymás savazása megy, idő nincs már a pártoknak érdemben reagálni a vádakra. (azt valóban jó lenne elkerülni, h a választás után mindenki elmondja még egyszer, hogy neki volt igaza. örömködni lehet, sőt kötelesség majdan:))
Nem is kéne ilyenkor fent lenni, meg ezekkel foglalkozni. Mindenki relaxálódjon, sportoljon, legyen a családdal, nyaraljon. Majd hétfőtől megint lehet nekiugrani :) Jó pihenést!
(UP)PENINN