addig jutott az idióta agymosott, hogy a másikba anyáz, meg bérencez. hova jutunk így te atyaég? bérenc baszki. há mindjárt megkapom a soros embere vagyok én is. idióta hülyék.
Cimbora nekem ne irogasson emileket! A vecere ki tud menni egyedul? Akkor jo. Dontson ebben is belatasa szerint! Es most kis pihire kuldom ma megbocsassek a naccsur!
Amit toroltem hsz-t az iment, meg egy hasonlo iras es csucsu. Ezt a szintiszta provokaciot nem fogom hagyni. Ezt a kvasztics topikokban kernem! Dr enefi el fogja mondani lepesrol, lepesre mit kell tenni.
Szerintem az APP maga a politika. Kultúráltan kerüljük, vagy nem, de mégis az. Néha elmerengek ezen az egészen. Mit is csinálnak? Pozícióba hozzák a közeli embereket, és túlárazva lenyúlnak amit lehet. Na igen! De távolabbról nézve, a lenyúlt javak egy része mégis visszavándorol az üzletbe. Ha a rengeteg kicsire bontották volna a nagy EU-s projekteket, sok kisvállalkozónak lenne nagyobb autója meg esetleg a projekt idejére plusz alkalmazottja. De utána? Én azt látom, hogy a jelenlegi vállalkozásaimra a legnagyobb veszély nem a politika, hanem az idióta piaci versenytársak, akik inkább ellenségek (az árazással, üzleti inkorrektséggel). Szinte kivétel nélkül a saját boldogulásunkat keressük. Mi máshogy csinálnánk? Még az is lehet, hogy igen. De minden beosztottunk...? 40 évvel ezelőtt, amíg nem volt napi hír, hogy milyen jól keresnek külföldön az orvosok, nem akartak ilyen számban elmenni az országból. Elég volt a friss kőbányai, nem akartunk minden liter folyadékot papírba vagy műanyagba csomagolni. Emberek! Normális ésszel 100 ml joghurtot csavaros műanyag kubakos dobozba? Tényleg ennyire elhülyült az ember, csak szért, higy ne kelljen üveget mosni?
csináljunk egy politikai dühöngőt? :) én kíváncsi vagyok mindenki mondandójára. érdekel a hogy és a miért. pro és kontra. ki miért gondolja a maga igazát az igaznak? lehet vitatkozni ezekről jókat. itt az uppeninnben hagyjuk a politikát mert tényleg felesleges viták kerekednek belőle és ez tényleg egy fasza forumnak tűnik. néha fel-fel tűnik egy dinnye de azt rendezzük szépen, csendben. ellenben továbbra is várom a javaslatokat mi számít politikának! hol húzzuk meg a határt? jég velünk hölgyek és urak!
2002-ben kellett volna a fidesznek nyerni, Orbán belehülyült az elvesztett választásba, választásokba, minden abból jön, származik, pár szavazaton múlt, egész más lenne ma minden, ott billent meg végleg minden, jött gyurcsány és abból aztán a két harmad, az igazság az h a magyarságnak a sorsfordító pillanatokban egyszerűen nincs szerencséje, a 2002-es választás is ilyen volt...ha akkor a fidesz nyer minden más lenne, sokkal jobb és ez a durva megosztottság sem lenne, így látom én...
bőven elég a per Mifi megnevezés. hallgatok arra is gond nélkül. egyezünk meg abban akkor ettől a perctől, hogy semmi politika. ezt viszont jó lenne kicsit körbe járni! a múltkor az oktatás és a magyar bérek lettek kivesézve. szinte mindenki részt vett benne. beszéltem pár szóban én is már a politikáról. majdnem mindenkinek sikerült már politikai megnyilvánulást leírni. nekem semmi bajom nincs senkivel amíg normális hangnemben kommunikál. úgyhogy akkor kérem a tisztelt publikumot, hogy írjuk ezt körbe és ehhez tartsuk magunkat a későbbiekben! az itt leírtak szerint fogom tovább moderálni a forumot. köszönöm
Másutt leölnének ezért, de itt le merem írni. Tulajdonképp április 8-tól bármelyik bandának pontosan ugyanakkora lehetősége megváltoztatni a jövőt. Csak a jelenlegi irányítást kéne észhez téríteni, hogy ezek ők is lehetnének (pénzük már van hozzá).
Én minden tisztelettel elolvasok pro és kontra véleményt, amennyiben az értelmesebb hangnemben, 80 IQ fölött íródott. Ellenben már most szeretném kérni a nagyságos Mifit, hogy amint lezárul a választás, a nettó politizálós embereket (örömködünk, hogy bukott a Fidesz, vagy anyázunk mert a sok szolgalelkű újra választotta őket, ezzel tovább ásva Mao. jövőjének sírját, stb..) bassza ki innen minden kérdezés nélkül. Az Opus is egy hulladék fórum lett emiatt, a Forecastban pomperj rontja a levegőt, a régi Appból elzarándokoltunk ide, de jönnek utánunk... legyen már ez a hely a nyugalom szigete! :)
(UP)PENINN