Igyekszem kovetkezetes lenni ezekkel a kitiltasokkal. A zsigerbol rosszindulatu faszkalapot azonnal, gondolkodas nelkul roptetem. Arra nincs szuksege senkinek. Te azt erzem elkeseredett vagy. Ez az egy irasod van elottem, ebbol ez jon le. Nyilvan tulzasba lehet ezt is vinni.
Kevesebb SHORTOS sorosozásért már lettem kizárva az elshortosult előző topikról. Sajnos van az a bormennyiség, ami előhozza belőlem az állatot! Persze én sem gondolom komolyan, de azért 702 felett már ez sem zavarna.
"Erkölcsileg" mindenképpen igazad van, technikailag és piaci realitás szempontjából nincs, illetve a baj az, hogy ezt a lehetőséget leginkább erőfölény mellett alkalmazzák és nem a cég valós értékének - eufórikus túlbecsülés elleni - kiegyensúlyozására.
A shortosok evolúciós torzszülöttek. Remélem hamarosan kihalnak ! Azt még megértem, ha valaki eladja a tulajdonát , de az , akinek nincs részvénye csak pénze , és annak akár 200 szorosát adja el napon túl , mintha lenne tulajdona , az szerintem tolvaj , bűnöző. Azoktól lop , akiknek csökkenti a vagyonát . Nem szabadna ezt hagyni. Legyen csak a longosoké az Appeninn, mint én, mert aki valós pénzen vásárolt , értéket teremt , a jövőben hisz , pozitív , jókedvű ember , nem egy Soros , aki azt hiszi ,hogy csak mások kárára lehet gyarapodni! Mikfi ! Lehet kizárni!
Most nezem van itt olyan nick ami 2009es reg, 5000 folotti hozzaszolas es nem volt fuge neki meg. Elismeresem. Hogy egyszer nem pattant el az agy az nem semmi.
(UP)PENINN