Még 358-on visszaveheti a 350 környékén elszórt néhány millióját. A vírus előtti ár 360, és ez alatt, komoly referencia a beszállóra. Én, már három hete ezt tartom reállásnak, kisebb ingadozásokkal. - De erre ne vegyen senki mérget.
win-win-win szituációban érzem magam: 1.) Megkapom a vételeimet 346 körül 2.) Nem kapom meg, de akkor nem jön be az óvóbácsi előrejelzése 3.) Ha 345-346 alá esik az ár, akkor szintén megkapom a várt vételeimet és az óvóbácsi jóslata szintén nem jön be, hiszen ott már fordulnia kellene.
Erre írtam, hogy saját magától nem kellene esni már nagyon, de ha a világban megint elromlik a hangulat és 5-6%-okat esnek a tőzsdék naponta, akkor persze, hogy nem menti meg semmi ezt sem a nagy eséstől.
Ez egy hasonlo erogyujtesnek, bazisepitesnek latszik ami most tortenik, innen esni nem tud nagyobbat, felteve ha tenyleg beut egy virus masodik hullam..
Javitsatok ki ha tevedek, viszont en is optimistan nezek elore az Appal kapcsolatban. Nagyon keves a csorgas es a korrekciohoz kepest (meg) eleg jol haladunk. Innen barmikor felpattanhat, kerdes hogy mikor?!
Azért ebben már nem lennék annyira biztos, de annyira nem izgat már, hogy hol fordul.A lényeg, hogy utána menjünk már neki annak a rohadt 400-nak! 2018. karácsony előtt volt egy 417.5-es lokális mélypont, ahonnét kilőtt az árfolyam kb. 580-ig.Na legalább ezt az árat elvárnám júliusban! Remélem nagy hülyeséget írtam! 😀
Ne haragudj rá. Lehet, már a hétfői bevásárlását egyengeti. Ő is része a rendszernek. Mindenesetre a 360 - amit korábban becsültem - szépen támaszt minket.
sztem,HA töri a 400-at alulról, akkor 400 felett leszünk. Semmiképpen nem szabad 400 alá kerülnie,mert akkor 400 alatt lennénk. Szóval érdemes 400 alatt venni, mert ha töri a 400-at,akkor mindenképp pluszban leszünk (a brókerdíjt is számoljuk bele. FONTOS!!!) alulról is fontos támasz a 400, mert ha alá kerülne ,akkor mínuszban lennénk. További esés esetén meglátásom szerint még nagyobban. köszönöm,hogy segíthettem :D
(UP)PENINN