https://youtu.be/SxgHCMetuQs Lehet, hogy emelkedni fognak a tőzsdék? (Utolsó 2-3 percben van szó az Usa-ban lehetséges tőzsdei emelkedésről.Ha Usában működik, akkor máshol is szerintem, hiszen mindenhol nyomtatják a pénzt.)
A Bux is elkezdte az esést csak szerencsére mi zárva vagyunk, de mi se maradunk ki nyugi. Szimpi ez a topik és pár tagja ezért sajna sokáig kell még elviselned sry. :)
Bux is és minden nagy index meredek esésben van. Ráadásul a piac még nem árazta be a koronavírus második hullámját amit őszre várnak. Azt se tudni, hogx az intenzívebb lesz e. Mindenesetre ha kialakultak a korrekciós csúcsok akkor bizony a kövi mélypont a béka segge alá mutat....
Ez a váltás szerintem jól jön a papírnak. Amíg évekkel ezelőtt ha kormányközeli vállalkozó beszállt valamibe, rögtön megtöbbszöröződött a részvény forgalma és értéke is. A utóbbi másfél évben ez már nem így van. A mi esetünkben (APP) fundásan a legjobb a tőzsdén, ennek ellenére az ortodox NER szimpatizánsok is (29%) is már bizalmatlanok. Ez a napi átlag forgalomból is felmérhető, de külön érdekesség, hogy a kiszállási kísérletekre inkább élénkült a papír. Itt a világon semmi köze a politikai lejáratásnak, tisztán számításból tőzsdézik mindenki, - szeretem nemszeretem de ha jól járok beszállok. Továbbgondolva, a lejáratás vagy lejáratódás a saját híveik generálják, avval, hogy ész nélkül már nem fektetnek be a szeretteikbe, az-az bizalmatlanok. Ennek okán történnek most a tulajdonosi átrendeződések.
Ha van olyan magyar vállalkozó, cég aki szakmailag megfelelő , vagy világszínvonalú minőséget tud felmutatni, akkor én nem látok problémát, ha helyzetbe hozzák, így ez az egybemosásuk olyan emberekkel, akik politikai hátszéllel választódnak ki sztem nem helyes. de lehet ,hogy inkább öngól azoknak,akik bőszen le akarnak leplezni mindent,ami kormányközeli machinációnak gondolnak válogatás nélkül. kiegyensúlyozottabban kéne ezeket kezelni és azt nézni milyen valódi érték van mögöttük, mit tudnak hozzátenni a hazai gazdasághoz, a hazai szakma minőségi térnyeréséhez.
(UP)PENINN