Egy-két hetes csúszással készülhet el a kormány reformcsomagja. Már idén elkezdenék a rokkantnyugdíjasok rokkantsági fokának orvosi felülvizsgálatát, amivel minden harmadik-negyedik rokkantnyugdíjast visszaterelnének a munkaerőpiacra. Az ötletek...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=145212
Holnap várlak, addig elvégzem a szükséges számításokat és annak lehetséges adó vonzatait sarokvas ügyben. Orgazmussal nem sumákolni, söralátétre feljegyezni.
Elnézést kolléga,hogy nem várom meg válaszod.
Egy kisasszonyt várok vizsgálatra és még előtte spiccesre kell innom magam és csak néhány percem van addig.
De kérlek gondolkozz el a megoldáson az alábbi adótémákban!
Tehát: a nyugdíjasok is fizessenek útdíjat,mert többet csoszognak mint a nem nyugdíjasok,-tehát sokkal jobban koptatják az aszfalt felső rétegét.Arról nem beszélve,hogy az új cipőjükön,mely 24 éves,sarokvas van,ami brutális hatással van a járdák állagára(szétsikatolják)!
Viszontlátásra kolléga
Ahhoz lenne eszük, vezetőikről meg sugárba dől a víz, ahogy a SZEBB JÖVŐN munkálkodnak. Én mondjuk túlzónak tartom ezt a 3.2 évet , de ha mégis, csak szabályok között lehetséges. Először is, miért utazgatnak ingyé? Talán bizony Vezetőik ingyen használnak 30 milliós autókat,?! Na ugye. Meg aztán, mi az hogy "megyek az unokámhoz , jó ez a kedvezmény" Hát az internet mire való? Mintha ott nem tudná megnézni azt a a gyereket. Az állam meg rokkanjon bele? (mondjuk az nem lenne nagy baj , mehetne a bizottság elé, hátha elvezetnék valahová) A BKV veszteséges,
nyugdíjas meg urizál! 3.5 milliárdba a kerül ez a " ingyen dőzs. Na , ennek vége. Nem lesz kedvezmény ! Mondjuk erre meg nem fognak utazgatni , pénzért nem. Megtakarítás? Itt megoszlik a neves magyar közgazdászok véleménye, 0 - 14 forint között van a szórás. Hoppá.
Sajnos ebben a hím témában nem értek egyet.
Ugyan is a fundamentális elemzések szerint,
a hím ivarsejtek nagy többsége a csatornán keresztül visszakerül a lakosság tulajdonába pl:ivóvízben,de nem folytatom ez olyan kémia szerűség.
Jobban belegondoltam szakdolgozatodba a nyugdíjasokról.
Igen a nyugdíj szó elvetendő,helyette: nyűgdíj.Aztán pedig a fő gond,hogy a nyugdíjba vonuló polgárok nem nyilatkoznak belépésük előtt,hogy hány évet akarnak életben maradni.-tehát visszaélnek a hatalom türelmével!Úgy gondolom,meg kéne szabni a max életben maradást idejét.Nyugdíj belépés+3,2 év kb!
Ezek szerint kollegát tisztelhetek Becses Személyedben . Kiváló eszme, bár én kiegészíteném az onanizálás szigorú elszámoltatásával Persze, csak strukturált formában . Úgynevezett élvezkedési keretet kéne létrehozni , ebből mindenki utalvány formájában részesülhetne . Ezek valamiféle fizető eszközt is képviselhetnének, mondjuk a nyugdíjas a fel nem használt utalványait beválthatná egy államilag nem támogatott modern Albán műfogsora.
Kiváló érvelés,helyes levezetés,már múltkor is méltattam embertani ismereteid,tudásod,bráávó!
Azonban felmerül egy újabb igen aggályos adózatlan téma.Mégpedig az ellenőrizetlen és ezáltal feketén végre hajtott maszturbációk tömkelege!
A nagycsaládosok és azokon belül is azok a családok, melyek legalább 700e Ft/fő felett keresnek,tehát ezen családok megsegítése érdekében,meg kell adóztatni a egyedül álló nők orgazmusát is.
Amatőr nőgyógyászként rengeteg,ilyen élvezetadócsalóról van tudomásom!
Teljesen egyetértek , + maximálni kéne a felhasználható oxigén mennyiségét. csak olyanok vehetnének részt a gyalogos közlekedésben, akik elvégezték a békalégzés tanfolyamot, a centralizált megyei tanfolyam központokban. De ne dőljünk hátra elv , izé , barátaim , rengeteg még a megoldandó feladat. Itt vannak pl. a nyugdíjasok . Eleve nagy baj, hogy vannak! Dolgozunk a megoldáson! Átmenetileg csak akkor lehetne nyugdíjba menni, ha valaki igazolja , hogy már feladták rá az utolsó kenetet. Materialistáknál elég lenne a halottkémi jelentés is. Később, mint végleges megoldás, betiltanánk a nyugdíj szó használatát, de ez már alkotmányozási feladat.
Kérdezném Tőletek, mikor feljövök ide, hogy elolvassam a véleményeteket, miért kell olyan érzésemnek lenni , mintha valami kőbunkó mocskos részegek közé kerültem volna, és mindezt zömmel egy ember miatt? Semmit nem lehet ellene tenni?!
Görögország, Írország hány évig hazudott, amit a piac simán megevett?
80%-os államadósság, ez az amit MSZP-SZDSZ elért. És ki tudja, hány százalékos lett volna a 2010-es hiány a Bajnai költségvetéshez ragaszkodva.
Nagy objektivitásodban ezt nem sikerült észrevenned.
lol jumbo a Bajnai Oszkó költségvetés tartalmazott olyan elemeket (vizitdíj, vagyonadó, luxusadó) stb. amit a nagyreményű fikusz megfúrt...most meg kéne, de hogy nézne ki...helyette egykulcsos adó, amivel a csórók (kb emberek 88%a kevesebb pénzt visz haza, az elit pl. viki meg 150% többet.... ez igen...
de utálom ezt a komcsizást bakker: vedd észre végre Mo-on a baloldal képviseli a szabadversenyt, multikat, liberalizmust, az ún. jobboldal pedig az államosítást, a diktatúrát......
JAVÍTVA!
Ma hallottam a hírekben, hogy az OTP elárverezteti néhány nap múlva az egyik adósának lakását, természetesen a Figyesz mondogatja, hogy ezeket az embereket sem szabad útcára rakni.
Milyen életszerű, ohgy vehetek egy házat amiből nem lehet kirakni a korábbi tulajt.
Szerintem simán kidobják őket, de a látszat legalább megmarad.
Ma hallottam a hírekben, hogy az OTP elárvereztetik néhány nap múlva, természetesen a Figyesz mondogatja, hogy ezeket az embereket sem szabad útcára rakni.
Milyen életszerű, ohgy vehetek egy házat amiből nem lehet kirakni a korábbi tulajt.
Szerintem simán kidobják őket, de a látszat legalább megmarad.
Jó napot kívánok, szeretnék az eredeti témához hozzászólni.
Azonban előtte szeretném nem tetszésemet kifejezni, ahhoz, hogy ezen a topicon is néhányan megpróbálnak észérvekkel,adatokkal
és normális gondolatokkal keresztbe tenni a kormányzati stratégiának,propadandának!
Azért vannak üdítő kivételek is pl: Dumbó 2
aki,kimondottan és helyesen, minden adatot,realitást, pártatlanságot nélkülözve írja hozzászólásait és ez dicsérendő benne is!
Visszatérve a témára, az útadó teljesen elfogadható, bár hiányos.
Rengeteg külföldi turista ingyenesen használja a járdákat és a zebrákat a kereszteződésekben.Ez nem helyes,ezért a zebrákhoz és szélesebb járdákhoz a már 12 éve kifizetett beléptető rendszert,be kéne vetni annak érdekében, hogy fizetőssé tegyék a gyalogos forgalmat.
Esetleg lépésszámadót is, és a külföldiek tüdejéből kifújt CO2 adót is helyesnek és bevezethetőnek találom a gazdaság fellendítésének érdekében!!!
Ká-adó: Erre már volt valami törvény 2006-ban, hogy a prostik is működhetnek legálisan, csak adószámot kell kérni.
Nem tudom, azóta hogy áll a dolog, mert ez nemzetközi egyezménybe is ütközik talán.
Itt egy cikk a témáról, csak úgy google-találomra: link
(annyira nem izgat a kérdés, hogy bővebben kutassak utána :) )
Ez egy ötös hozzászólás volt! Hozzáértő emberek kellenének akik az ország és az itt élő adófizető polgárok érdekeit tartják szem előtt!A kutyát sem érdekelné mi a párt neve mert az aztán századrangú kérdés! Húsz éve viszik a színvonalat egyre lejjebb ugyanazok a vezetők,hogy éppen melyik párt a pilóta és melyik a mitfahrer lényegtelen!
Újabb morzsák a reformprogramból: hamburgeradó, e-útdíj
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=145212