Topiknyitó: Portfolio 2011. 02. 10. 08:10

Újabb morzsák a reformprogramból: hamburgeradó, e-útdíj  

Ugrás a cikkhez
Egy-két hetes csúszással készülhet el a kormány reformcsomagja. Már idén elkezdenék a rokkantnyugdíjasok rokkantsági fokának orvosi felülvizsgálatát, amivel minden harmadik-negyedik rokkantnyugdíjast visszaterelnének a munkaerőpiacra. Az ötletek...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=3&i=145212
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 21:34
Előzmény: #85  loliense
Holnap várlak, addig elvégzem a szükséges számításokat és annak lehetséges adó vonzatait sarokvas ügyben. Orgazmussal nem sumákolni, söralátétre feljegyezni.
loliense 2011. 02. 12. 21:27
Előzmény: #81  Törölt felhasználó
Elnézést kolléga,hogy nem várom meg válaszod.
Egy kisasszonyt várok vizsgálatra és még előtte spiccesre kell innom magam és csak néhány percem van addig.
De kérlek gondolkozz el a megoldáson az alábbi adótémákban!
Tehát: a nyugdíjasok is fizessenek útdíjat,mert többet csoszognak mint a nem nyugdíjasok,-tehát sokkal jobban koptatják az aszfalt felső rétegét.Arról nem beszélve,hogy az új cipőjükön,mely 24 éves,sarokvas van,ami brutális hatással van a járdák állagára(szétsikatolják)!
Viszontlátásra kolléga
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 21:26
Előzmény: #83  loliense
Ahhoz lenne eszük, vezetőikről meg sugárba dől a víz, ahogy a SZEBB JÖVŐN munkálkodnak. Én mondjuk túlzónak tartom ezt a 3.2 évet , de ha mégis, csak szabályok között lehetséges. Először is, miért utazgatnak ingyé? Talán bizony Vezetőik ingyen használnak 30 milliós autókat,?! Na ugye. Meg aztán, mi az hogy "megyek az unokámhoz , jó ez a kedvezmény" Hát az internet mire való? Mintha ott nem tudná megnézni azt a a gyereket. Az állam meg rokkanjon bele? (mondjuk az nem lenne nagy baj , mehetne a bizottság elé, hátha elvezetnék valahová) A BKV veszteséges,
nyugdíjas meg urizál! 3.5 milliárdba a kerül ez a " ingyen dőzs. Na , ennek vége. Nem lesz kedvezmény ! Mondjuk erre meg nem fognak utazgatni , pénzért nem. Megtakarítás? Itt megoszlik a neves magyar közgazdászok véleménye, 0 - 14 forint között van a szórás. Hoppá.

A jövőt mi alakítjuk, nincsenek határok!!!
loliense 2011. 02. 12. 21:01
Lemaradt és fontos:
Hogy ne csalhassanak a feladott kenetekkel!
loliense 2011. 02. 12. 20:58
Sajnos ebben a hím témában nem értek egyet.
Ugyan is a fundamentális elemzések szerint,
a hím ivarsejtek nagy többsége a csatornán keresztül visszakerül a lakosság tulajdonába pl:ivóvízben,de nem folytatom ez olyan kémia szerűség.
Jobban belegondoltam szakdolgozatodba a nyugdíjasokról.
Igen a nyugdíj szó elvetendő,helyette: nyűgdíj.Aztán pedig a fő gond,hogy a nyugdíjba vonuló polgárok nem nyilatkoznak belépésük előtt,hogy hány évet akarnak életben maradni.-tehát visszaélnek a hatalom türelmével!Úgy gondolom,meg kéne szabni a max életben maradást idejét.Nyugdíj belépés+3,2 év kb!
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 20:39
Előzmény: #80  loliense
Ezek szerint kollegát tisztelhetek Becses Személyedben . Kiváló eszme, bár én kiegészíteném az onanizálás szigorú elszámoltatásával Persze, csak strukturált formában . Úgynevezett élvezkedési keretet kéne létrehozni , ebből mindenki utalvány formájában részesülhetne . Ezek valamiféle fizető eszközt is képviselhetnének, mondjuk a nyugdíjas a fel nem használt utalványait beválthatná egy államilag nem támogatott modern Albán műfogsora.
loliense 2011. 02. 12. 20:22
Előzmény: #79  Törölt felhasználó
Kiváló érvelés,helyes levezetés,már múltkor is méltattam embertani ismereteid,tudásod,bráávó!
Azonban felmerül egy újabb igen aggályos adózatlan téma.Mégpedig az ellenőrizetlen és ezáltal feketén végre hajtott maszturbációk tömkelege!
A nagycsaládosok és azokon belül is azok a családok, melyek legalább 700e Ft/fő felett keresnek,tehát ezen családok megsegítése érdekében,meg kell adóztatni a egyedül álló nők orgazmusát is.
Amatőr nőgyógyászként rengeteg,ilyen élvezetadócsalóról van tudomásom!
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 20:07
Előzmény: #67  loliense
Teljesen egyetértek , + maximálni kéne a felhasználható oxigén mennyiségét. csak olyanok vehetnének részt a gyalogos közlekedésben, akik elvégezték a békalégzés tanfolyamot, a centralizált megyei tanfolyam központokban. De ne dőljünk hátra elv , izé , barátaim , rengeteg még a megoldandó feladat. Itt vannak pl. a nyugdíjasok . Eleve nagy baj, hogy vannak! Dolgozunk a megoldáson! Átmenetileg csak akkor lehetne nyugdíjba menni, ha valaki igazolja , hogy már feladták rá az utolsó kenetet. Materialistáknál elég lenne a halottkémi jelentés is. Később, mint végleges megoldás, betiltanánk a nyugdíj szó használatát, de ez már alkotmányozási feladat.
cscsb 2011. 02. 12. 19:47
Előzmény: #77  Törölt felhasználó
de lehet:

1. te is iszol
2. nem jössz fel :)
3. leszarod:)

Bocs...
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 19:34
Kérdezném Tőletek, mikor feljövök ide, hogy elolvassam a véleményeteket, miért kell olyan érzésemnek lenni , mintha valami kőbunkó mocskos részegek közé kerültem volna, és mindezt zömmel egy ember miatt? Semmit nem lehet ellene tenni?!
cscsb 2011. 02. 12. 19:34
Előzmény: #75  cscsb
jó lenne Bajnait visszahozni......
cscsb 2011. 02. 12. 19:32
Előzmény: #48  jumbo2
MF segítséggel és behazudott hiánnyal.

Görögország, Írország hány évig hazudott, amit a piac simán megevett?

80%-os államadósság, ez az amit MSZP-SZDSZ elért. És ki tudja, hány százalékos lett volna a 2010-es hiány a Bajnai költségvetéshez ragaszkodva.

Nagy objektivitásodban ezt nem sikerült észrevenned.

lol jumbo a Bajnai Oszkó költségvetés tartalmazott olyan elemeket (vizitdíj, vagyonadó, luxusadó) stb. amit a nagyreményű fikusz megfúrt...most meg kéne, de hogy nézne ki...helyette egykulcsos adó, amivel a csórók (kb emberek 88%a kevesebb pénzt visz haza, az elit pl. viki meg 150% többet.... ez igen...
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 19:28
Előzmény: #73  cscsb
Teljesen felesleg olyanokkal vitába szállni, mint center. Szvsz.
cscsb 2011. 02. 12. 19:26
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
de utálom ezt a komcsizást bakker: vedd észre végre Mo-on a baloldal képviseli a szabadversenyt, multikat, liberalizmust, az ún. jobboldal pedig az államosítást, a diktatúrát......
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 18:53
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
JAVÍTVA!
Ma hallottam a hírekben, hogy az OTP elárverezteti néhány nap múlva az egyik adósának lakását, természetesen a Figyesz mondogatja, hogy ezeket az embereket sem szabad útcára rakni.
Milyen életszerű, ohgy vehetek egy házat amiből nem lehet kirakni a korábbi tulajt.
Szerintem simán kidobják őket, de a látszat legalább megmarad.

Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 18:52
Előzmény: #70  sanka
Ma hallottam a hírekben, hogy az OTP elárvereztetik néhány nap múlva, természetesen a Figyesz mondogatja, hogy ezeket az embereket sem szabad útcára rakni.
Milyen életszerű, ohgy vehetek egy házat amiből nem lehet kirakni a korábbi tulajt.
Szerintem simán kidobják őket, de a látszat legalább megmarad.
sanka 2011. 02. 12. 18:14
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Mi van, részeg vagy!
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 18:12
Előzmény: #15  exley
Rádöbbenhetnétek már ti múltba révedő, hazaáruló, idióta komcsik , hogy a bolsevik diktatúrának vége!!!

Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 18:09
Előzmény: #12  Törölt felhasználó
"Kurva anyját a fikusznak!"

Primitív IDIÓTA vagy!!!
loliense 2011. 02. 12. 17:17
Jó napot kívánok, szeretnék az eredeti témához hozzászólni.
Azonban előtte szeretném nem tetszésemet kifejezni, ahhoz, hogy ezen a topicon is néhányan megpróbálnak észérvekkel,adatokkal
és normális gondolatokkal keresztbe tenni a kormányzati stratégiának,propadandának!
Azért vannak üdítő kivételek is pl: Dumbó 2
aki,kimondottan és helyesen, minden adatot,realitást, pártatlanságot nélkülözve írja hozzászólásait és ez dicsérendő benne is!
Visszatérve a témára, az útadó teljesen elfogadható, bár hiányos.
Rengeteg külföldi turista ingyenesen használja a járdákat és a zebrákat a kereszteződésekben.Ez nem helyes,ezért a zebrákhoz és szélesebb járdákhoz a már 12 éve kifizetett beléptető rendszert,be kéne vetni annak érdekében, hogy fizetőssé tegyék a gyalogos forgalmat.
Esetleg lépésszámadót is, és a külföldiek tüdejéből kifújt CO2 adót is helyesnek és bevezethetőnek találom a gazdaság fellendítésének érdekében!!!
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 16:35
Előzmény: #48  jumbo2
- csípem ezeket a tartalom nélküli frázisokat -

sorold fel milyen intézkedései folytán nőtt ilyen bazi mértékben a hiány a gyurcsány aztán a bajnai-oszko kormány alatt ...

vagy inkább hogy könnyebb legyen..

mit/miket finanszírozott a hitelből hogy ekkora lett ..

fogsz csodálkozni ../gyurcsánynak illetve nem is : az mszp-nek egész más okokból kellett buknia .

azonfelül hogy a költségvetési hiányt lejjebb vitte és kordában is tartotta az utóbbi a választások előtti 4 évben folyamatosan 4 - 3,8%.

/ez is olyan mint a médiatörvény ,amit szinte itt senki nem olvasott- az is aki támadta, és az is aki védte :))/
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 16:33
Előzmény: #60  nobudy
Ká-adó: Erre már volt valami törvény 2006-ban, hogy a prostik is működhetnek legálisan, csak adószámot kell kérni.
Nem tudom, azóta hogy áll a dolog, mert ez nemzetközi egyezménybe is ütközik talán.
Itt egy cikk a témáról, csak úgy google-találomra:
link

(annyira nem izgat a kérdés, hogy bővebben kutassak utána :) )
ts3 2011. 02. 12. 14:47
Előzmény: #62  Magicmaan
"Ezen mindig mosolygok: "MNYP pénzek lenyúlása.."

Ha a lakossági folyószámládról venné el az állam pénzed és nem a magánnyugdíj számládról, akkor az már lopás lenne számodra?

"Tudod én is szívesen csináltam vóna 97'ben egy mnyp-t, ahová 2003-tól kötelezően jöttek volna be a pénzek..
Már milliárdos lennék.."

Bankárok közt is vannak milliárdosok.
Bank is egy jó üzlet, akkor azokat meg kellene szüntetni?
Magicmaan
Magicmaan 2011. 02. 12. 12:14
Előzmény: #62  Magicmaan
Persze az én pénztáramba nem sok mindenki jött volna, max ha olyan nevet adok neki, hogy "Allinac" vagy "IING" vagy "OTéP".. néhányan betévednek :)

Mindenesetre a meglévő, "haveri", felfuttatott nevekhez betévedtek páran, úgy 3millióan..
Magicmaan
Magicmaan 2011. 02. 12. 12:09
Előzmény: #37  Törölt felhasználó
Ezen mindig mosolygok: "MNYP pénzek lenyúlása.."

Tudod én is szívesen csináltam vóna 97'ben egy mnyp-t, ahová 2003-tól kötelezően jöttek volna be a pénzek..
Már milliárdos lennék..

Ha meg nagyon balf@sz lettem volna, akkor meg csődbe megy. Oszt akkor mi van? Az állam kifizette vón helyettem garanciába a tagok lóvéját.

Mi ez, ha nem "a nagy biznisz"?

Ingyen pénz, semmi kockázat.
Törölt felhasználó 2011. 02. 12. 11:14
Előzmény: #40  Törölt felhasználó
Ez egy ötös hozzászólás volt! Hozzáértő emberek kellenének akik az ország és az itt élő adófizető polgárok érdekeit tartják szem előtt!A kutyát sem érdekelné mi a párt neve mert az aztán századrangú kérdés! Húsz éve viszik a színvonalat egyre lejjebb ugyanazok a vezetők,hogy éppen melyik párt a pilóta és melyik a mitfahrer lényegtelen!

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek