A nyugati társadalomban most is szép új világ van csak megsúgom.Voltál mondjuk Oslóban vagy Koppenhágában de akár mondjuk Düsseldorfban? Ha nem ,akkor ajánlom figyelmedbe.Itthon van olyan rothadás szaga a dolognak mint anno 35 éve is a volt az országnak.Ugyanez volt szinte, ezt nyomták nekünk a rothadó nyugat -erre mi becsődöltünk töklazán.
Trumpnak a delikvensei nem meri/merte átadni adataikat FŐLEG MÁSNAK,HOGY FELHASZNÁLJÁK. Értelemszerűen pénzért én is megadnám az adataimat ennek felhasználására.(Valami garanciát mellé azé kérnék) Egyszerű ez..
Biztos hogy hogy nem irkálnék.Elfogadtam itthon is mi van ,pedig elég zavaros volt.Illetve az elsőnél tehettem is róla hogy 2/3 lett ennek a f.sz O1G-nek .Sokszor megbántam már ezt.Hiba volt hatalmas.Olyan hiba mint 1989-ben a békés átmenet az mdf-el meg ezekkel.
A demens Biden nyer, ahogy olvasom az újabb sorokat... elnöki ciklusa 3. évében feldobja a talpát, lesz látványos temetés, majd megindul a valódi fordulat az alelnök Kamalával, mint az első nigger elnökkel, azaz a fehérek felszámolása, így végül az Usa-ban is fordulat lesz a következő években az EU felhígítása után... csak eljön a szép új világ az egész nyugati társadalomban...
Jogában áll minden törvényes lehetőséget kimeríteni és a választói ezt nyilván el is várják. Fordított esetben szvsz arról irkálnál, hogy Bidennek mindent meg kell próbálnia.
na még elmod. mi történt hivatalos körökben: Cajom meséli 2018-ban eskették(Eus válsztásra) mindenki felállva, mellette áll DK,MszP. ahogy vannak pártok AZTÁN EGY HÖLGY: KÖZTÁRSASÁGRA ESKÜSZÜNK(hallotta persze!!) -Haza jött ezek melyik Alkotmányra tettek esküt,mondja nekem..(Ja ezt történt a választási ellenőrzés megbízottak felesketésekor)
Trumpli meg óvni akar... 4M nál is több ember szavazott ellene...ez teljesen kilágyult agy, de komolyan torzult valami nála.Vegye már észre a többség nem őt akarta.
Ezen nem állok le vitázni, mert én úgy látom, ahogy írtam. Amerika szavazatainak 48%-a rengeteg ember, amit szintén nem lehet figyelmen kívül hagyni. Ez pedig független az elektorok számától. Ha Trump nyert volna is ugyanez lenne a helyzet, csak fordítva. Lehet jobban járt így 😀
TRUMP VAGY BIDEN ?, SZAVAZZANAK.