.. ha most hirtelen meghúznák az őrmestert vagy enefit, akármit, ott is kiderülne hogy milliókkal ül benne és százezreket nyerne... ez igaz is lehetne akár, de akkor az valójában ordas mértékű beragadás és alig nullszaldó felett rémülten menekül ki belőle... ez lehet még reális eset... de ez is azt mutatná, hogy igaz kereskedés nincs, csak kikerült a vízből... bevásárolt 10-12 papírba ahogy elszólta magát, és a kiolvadást írogatja be... lehet így is kereskedni...
Régebben szigorúan napi min és napi max os kötései voltak. Egyértelmű csak azokban mozog ami éppen nyerő és jó hogy van neki lentről. Mikor kérték reálba írja mit mikor köt az nem működött csak utólag beírtan. :) részemről mozi szotyi sör bekészítve :))
Átirogatja a kötéseket... a szerződésszámot és az összeget babrálja... csak ezen a héten 1.5 millió felett "keresett", ha igaz... ez egyre "fényesebb sztori"... :D
😂 Emlékszem. Nekem az a kedvencem, mikor mondja, irigykedtek rá. Irigykedik a kisph....om, más is keres annyit piacon, többet is, csak én mondjuk nem érzek kényszert, hogy beírjam és nem is vagyok olyan kényszerhelyzetben, mint ő. Van lakás, autó, van munkám, megtakarítás tőzsdén kívül is, nulla hitel. Mindenemet elbukhatom ami bent van, akkor is megélek, nem kell görcsölve pénzt keresnem kényszerből a piavon, hogy megéljek. Mondjuk aki 3 db tőzsdés, személyiségfejlesztő, pszichológiai, pénzügyi tudatosságra tanító stb. könyvet nem olvasott el életében, annak minek magyarázom. Irigykednek haha...szívinfarktus vinne el 1 éven belül, ha úgy kellene élnem minden hónapban, mint neki.
:))) Tibi beirta matekkal alátámasztva ha bent hagyta volna pár évre azt a nyerőt amit állítólag megtermel akkor kamatos kamat hatás miatt ő lenne az ország leggazdagabb embere. De nem! Neki ez így jó :))
nyugdíja gondolom nincs vagy sima alapszintű öregségi... hiszen feketén oktatott... ez sztem egyre borzasztóbb...ha eladta a lakást, akkor máris világos számomra, hogy honnan van az általam is "ismert" 50-70 millió, ami valszeg még akár túlzás is lehet felfelé "kerekítve"... azaz túlnyomórészt az eladási árból és nem a rendkívül sikeres tőzsdézésből van a "vagyona"... és ezt tolta be tőzsdére, miközben egy bérleménybe költözött... ez számomra nem egy sikeres pálya, hanem egy kényszerpálya, ami ráadásul egy kockázatos tőzsdei kényszerkereskedéssel párosul... én elborzadnék, ha a tőzsdéből kéne megélnem és egy számlán lenne az életem teljes tőkéje... és ezzel hazardírozik kispapírokban.... gyerekek erre nem tudok mit mondani.... :D
Rémisztő lehet, ha hónapokra vagy akár 1 évre beragad... ilyenkor gondolom eladja bukóban, hogy a havi megélhetést fedezze... vagy támogatja valaki... az angol nyelvórákból biztosan nem tudja megoldani...
Az eladott lakása árát benyomta a tőzsdére, amíg likvid volt, addig jöttek nyerők a bikapiacon. Mára kb. a tőke 3/4 része be van ragadva, a maradékból ha kicsavar pár 10ezret, már örülhet..., pedig még nincs is medvepiac..
"havonta 6-700 ezret kellett kitermelnem a tőzsdéről viszont szerencsére ez a helyzet teljesen megváltozott, amit ugyan nem kötöttem itt senki orrára"
... ezt most írja, tehát már nem fontos, bármi is az oka... a lényeg, hogy már nem jön össze, azaz nem védhető ez az állítása ennyi kérdés és szembesítés után... tényleg nevetséges ez a kapázólás most már... igazából már inkább sajnálom, ahogy egyre jobban összeomlik a virtuális karaktere... :D
Így van. Bull időszakban többé-kevésbé ment az, amit ő csinál, nehezebb időszakban már könnyen lefelé spirálba lehet kerülni, ha nem kellő felelősséggel, önismerettel csinálja az ember a dolgot. Szinte semmilyen TA és funda ismerete nincs, nem is érdekli semmi a tágabb környezetből, csak a "lejjebb veszem, fentebb adom"-ra terjed ki az ismerete, tapasztalata. Persze, lehet így is csinálni, de akkor hallgatni kell mélyen, nagyokat és örülni, ha mégis sikerül valami.:)
casual #9589 .... gyerekek... ezt nevezem tökéletes rávilágításnak... a válasz zavart kapkodás, mellébeszélés... eddig nem is tudtam ennyire részletesen casual által leírtakat, hogy mindezek valósak a magánéletében... egyszerűen hihetetlen, hogy szinte nincs semmilyen biztos talaj a lába alatt, minden hitelre és bérleti díjból... és mindezt egy "könyvalapú kereskedéssel" és "megérzéssel" csinálja... évek(!) óta... ilyen... egyszerűen... NEM LÉTEZIK ! :D
Trollok-klónok topikja