Nem hittem a szememnek (szemüveg nélkül amúgy sem látok semmit sem) azt se tudtam mit csinálok.... de nyertem és ez a lényeg, a sok irigykedő szétpukkad... CIGPanna Eladás 135000 db 358 Ft áron teljesült (szerződésszám: 6587549, idő: 2020.07.25 12:00:00)
Tapsikolok... az öreg kofa már nincs is gépnél, csak ömlik a profit a számlájára... csak berakja a vételt meg az eladás és megy minden magától... gyerekek ez ilyen egyszerű... tegyétek be- és -ki ti is !
AutoWalliska összesen 240 000 HUF CIGPANNONpuma összesen 260 000 HUF Nyereséges HUF pozíciók összesen 500 000 HUF
Ez Józsi szomszédom napi kereskedése... csak berakja meg kiveszi... holnap nem tom mi lesz, de biztosan nyerek megint ! :D
Egyszerre mindkettő eltűnt... biztosan dolguk akadt... mármint kihagyhatatlan üzlet... este jön majd a minimumról vétel, maximumon eladás és a fogalmam sincs mi volt, van és lesz szöveg... már most alig várom izgatottan... :D
most olvasom... az egész szövege rendkívül hasonló a zöldségesével... azaz "mindenki ellene van" hangvételű... szinte elképzelem, hogy egymás mellett ülnek 1-1 gépnél és hisztiznek, ha fogást találnak az állításaikon, pedig a futur topik teljesen más tagokból áll... vhogy ők is kiszúrták a sok "zöldséget"...
Az emlegetett fórumtárs ugyanúgy kamuzik a kereskedéseiről, ezért nem zavarja vagy nem tűnik fel neki, ha más is ezt teszi... Épp az imént bukott le a csodavizes papírban.
"gratti" ma éjjeli 1 órás kommentje a 6 milliós mínuszról... újabb rávilágítás, hogy a zöldséges nagyon nincs képben mi a veszteség, vagy a portfólió érték, vagy akár az, hogy mennyi pénzzel és főként %-os növekedéssel (ez ordító, hogy mennyire mellétrafál a matek vonalon) lehet visszanyerni 6 milla veszteséget...
A hatis öregember állítást visszavonom, a 40 az nem öreg... vhogy többnek "nézett ki"... de a kritikát nem ugyanúgy nem érti, mint a múzsája, ez viszony egyértelmű tény... itt nem a tőzsde és árfolyam a téma, hanem a zöldséges beírások - finoman szólva - nyilvánvaló ellentmondásai... eddig csak pár dolgot néztem át és máris szétszedtem, ugyanerre jutottak sokan mások is... de persze nem muszáj "érteni", lehet gyűlölködésnek, összefogásnak, irigyeknek tekinteni az ittenieket, lehet mellébeszélni, ezt senki nem tiltja de a tények nem változnak ! J lenne a fórumtársnak ezt felismerni, nemcsak tudatlanul bólogatni pár beírt kereskedési sorra... ennél többet gondoltam volna, ha már komolyan kereskedik !
Március óta van 6 millió mínuszban. Tavaly év végén 11 millió mínusz volt, ehhez jönnek még a jan.-márc. közötti beragadások, 18-20 millió mínusz a reális.
Nem érti a különbséget a van vagyon (ingatlan) VS kérdőjeles tőzsde pozíció között. Ki az aki inkább eladja a legértékesebb és talán egyetlen vagyontárgyát és belekezd egy olyan rizikós dologba hogy inkább betolom az árát tőzsdére, cserébe bérbe lakom..
Törölt felhasználó2020. 07. 22. 17:16
30 millióért lehetett volna közel 4k OTP-t venni az alján. 12k-n eladva kivesz 46 milliót. 2 hónap alatt.
Trollok-klónok topikja