Én is ezt várom. A terv, usa lefelé aztán elindul egy általános fel. Erre 75 % esélyt adok B terv ha usa még jocskán belead és nagy esés általános. Erre 25 % Azt nem várom, hogy itt ezen a szinten marad, ragad, mozgás lesz.
Pár stoppot gondolom Usa nyitásnál is kivernek, szóval lehet még egy leütés, aztán szerintem megveszik az esést. Persze mai rés azért nem hinném, hogy betöltődik most.
Elhunyt Csukás István, a Nemzet Művésze címmel kitüntetett Kossuth-díjas költő, író, közölte az Újszínház a Facebook-oldalán. "Csukás István 83 évesen itt hagyott bennünket és kicsit mindannyian úgy érezzük, mintha árvábbak lennénk nélküle. A meséibe kapaszkodunk, hiszen Süsü, a sárkány, Mirr-Murr kandúr kalandjai, Pom Pom meséi és természetesen a Nagy Ho-ho-ho-horgász örökre velünk marad, az életünk, gyermekkorunk részeként,"
Daxban vettem még pénteken még egy shortot, de sajnos SP-t kihagytam pedig akartam. Mind a két dax short meg van. Egyik stopját most hoztam le, közelebb a promthoz. Másikkal még nem tudom mi legyen. Usa nyitást megvárom.
Tréder Topik :o)
hát mindenkinek jó horgászatot! ))
link