Jaj, egy új tag a Toka club-ban.Szeretettel köszöntünk.Megkérhetlek rá, hogy leirnád mi a véleményed a Club-rol.Hogy min javítsak, mi legyen kevesebb mi több.Gindolkodtam egy szakacsos részen is mert szoktam főzni is, meg Zellernénitől is tudnák elcsábítani tagokat.
Hát ha ezt szeretné, nem hinném hogy sikerul mert ez a mai nem oldalazas volt, van gyertyánk jó nagy és van zászlóaljunk is.Itt szerintem menni kell 580 nal látok kisebb ellenállást.
A wallis-os pakkját szeretné visszahozni ,csak VIP árfolyamon! Nem szoktam irogatni, de ez a manipulatív ,felsőbbrendű, tévedhetetlen magatartás kihozott a sodromból. Sajnálom azokat akik vakon követik. Sokakkal eldobatták most a papírjaikat! Nem mindenki vájt fülű , könnyen kiugrasztják őket! Nem szeretem az ilyen karaktert aki pénzért embertársait megvezeti!
Nekem van vagy 8 magyar papirom.Meg vagy 20 kulfoldi.Most jobban ráerek nincs preszzo....de egész nap nem ittam, csak 1 froccslot..igy megvan az egész liter borom...most bekeverem.
Nézd nár megint ezt a farkast! Nem riogatás, nem fenyegetés! Meg hát a korrekciónak nincs vége ,kijelentő módban! Hogy is nevezik ezt? Kik is asszisztálnak ehhez?
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky