Én ma buktam a tenisszel. Medvegyev - Minaurra 3 szettet tippeltem. 2 szettben nyert Medve. Olyan a szerencsjáték is mint a tőzsde! - Szerintem most ezért sokan megútálnak :-)
Pedig nem is volt ez igazán hír. Pár hete már tudott volt, hogy megkapják a jóváhagyást. Inkább az volt a meglepő, hogy ennyire lassan haladt ez az Auchan felvásárlás.
Nagyon tetszett Labanc Ur rajza, vasárnap este jelezte az app megjndulását, ami be is kovetkezett tegnap délután.Akarki akármit mondhat ez igen profi volt, azt en is tudom jelezni hogy majd megindul mert a funda ilyen meg olyan...de ilyet hogy valaki jelezze pontosan 1 nappal elotte nem láttam.Gratulálok még1szer.
Sziasztok! Tök szuper a club, öröm olvasni a hírfolyamot! Mindíg színes, de azért van az úgy, hogy kedvemnek nem kedves, mert kicsit szubjektív, vagyis inkább olyan irányba terelős... Jó látni az építő jellegű és valóban támogató befektetési tanácsok sokaságát (mert azért vannak objektív érvek, Labanc rajzai stb...), csak így tovább! Csak objektíven!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky