Hu nagyon sokáig volt ám, hát ha visszanézed az opus forumot, láthatod...2 korom volt benne, tobb 10 millios haszonnal, életem főműve volt...amugy alkotást jelent, elsöre lehozott egy komolyabb traktor majdnem teljes árát...de nejem azt mondtabkivág itthonrol ha elhozom...masodjara visszaszálltam ..pont majd a tetőn 412ön aztán zutty egésgen 260 ig...kb...akkor nyaraltsm horvatba..szornyu volt...aztan vettem felfele ujra...a végén már tobb volt volt benne mint elisszor...aukciokor kiment 2/3 43xen...a tobbit apránként adtam..mivel elkezdtem venni mást..azok meg nem éppen mennek felfele ihy majd mindennap veszek kissebb nagyobb mertekben...sok idom nincs mnert szerintem ha bejon a joido a hegyen leszek meg kulfoldre is megyek..
Miután is funda alapon választod ki a bef. Célpontjaidat,nem ėrtem azt a döntésedet, hogy az opustól megszabadultál túlnyomórészt,pedig ott van funda derekasan.Érzelmi okod lehet szerintem,mert ner cég.Srv,oszti mindenképpen részvényesi értékteremtés célzatú.Az egyik legalulértékeltebb részvény szerintem.A pénznek nincs szaga.Amúgy egészségedre,én is ittam egy jóízű! 🥂
Funda alapon veszek mindent, így ez most k8fejezetten olcsó.Valakik lenyomva tartják már jó ideje, de ez igen sokba kerül hosszútávon, a kérdés hogy még mennyi van a kezükben.Majd kozgyuli utan nézd meg hogy a bejelentett srv lesz e targyalva es milyen eredménnyel.Ennek a lenyomosdinak lehet célja hogy olcsóbb szinten történjen az srv, olcsobban szerezzék vissza a közkez egy részét.Azért 10 milliókat ne tégy bele.
Üdv Toka Úr! Régóta meg akarom kérdezni, hogy miért látsz potenciált és ezzel együtt lehetőséget az Akko-ban? 22-ben rendesen bezuhant, szinte lefeleződött. Nem emlékszem, hogy akkor ott volt-e különösebb gazdasági vagy egyéb cég-működési oka ennek, de azóta nem tudott a papír visszakorrigálni. Ha a történelmet nézem, akkor valóban vissza kellene másznia 400 körüli szintekre, tehát ez lehet egy ok a befektetésre, csak kérdés, hogy a cég működése ez meg tudja-e alapozni? Azt látom, hogy nagyon bízol ebben a papírban és ha kifejtenéd, hogy aktuálisan miért azt megköszönném, de talán mások is. Nekem csak második körös látómezőmben van ez a papír, de ha lesz komolyabb felszabaduló tőkém, akkor lehet, hogy ebbe is teszek egy adagot.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA