Azt meg mégjobban nem tudom mi az..majd megnézem...2 froccs van elottem..kérik nekem...szereztem olcson zsirszalonnát a cimbiknek. ..el is hoztuk nekik a komával kocsival. Kaptam froccsot. ..meg majd kapok töpörtyüt is🤣😇🙂
Ami a konjuktúra motorja, véleményem szerint középtávra,amíg olcsón lehet hozzájutni,kezdjétek venni szorgalmasan.Trump győzelmével a nyersanyag piacok is száguldani fognak vélhetően.A tőzsdézőknek Trump győzelme kedvező lehet,nem kicsit!
Sensei!Civitát akkor a helyére raktuk!???!Akkoból semmi pénzért nem költözök ki.Akko- rát fog ütni mint a nagy harang!Lithiumos céget Lac.us megkaptam 3,9;$ átlaggal,az sem baj ha esik még,de nem úgy néz ki,+4% föle van.50000 dollárnál azért ez értékelhető.Figyeljétek,mert nemsokára dupla lesz,beírtam már ide többször, hogy 4$ alatt nem nagy hiba faktor van szerintem.Deltából is megvettem amit akartam 220k,várjuk az emelkedést.5 m maradt napi focira,Civitát nem adom 1000 alatt,elfér Toka mester ajánlására.
Vertikált lehet venni olcsón, egy bácsi árulja...10ért.Annyira nem nèztem meg de a jelentése szuper volt utoljára...aki gondolja vegyen.Én 100ezret vettem.Soha nem volt, igy passz..a forumában irtak ztobb infot hogy ki lehet ez az elado bácsi. https://www.vg.hu/penz-es-tokepiac/2024/09/kirobbano-formaban-a-vertikal
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA