Ja az OTP hajlamos az ilyen marhaságokra. Én például nem vehetek Béta piacos részvényeket. Azt hiszem azt csak a privátbanki ügyfeleknek engedik, engem meg nem foglalkoztat az ilyesmi, egyszerűen megveszem más bankon keresztül. De mondjuk speciel Vertikal-t még nem privátbanki ügyfélként is engedne vásárolni.
Persze, megkérdezem, cs még amikor elkezdtem részvényezni mintha olvastam volna valamit amivel akkor nem foglalkoztam mert nem kellett, hogy pl BUX bol csak akkor vásárolhatok ha ... nem tudom már nem emlékszem😄 Gondoltam lehet olyan probléma csak amire kapasból tudja valaki a választ.
Nem az a probléma hogy mivel írom, hanem az OTP smartbrokerben nem enged venni és nem csak ezt, hanem több részveny is van amire nem enged rányomni a vételi / eladási gombra.
Sziasztok! Számos fórum olvasója vagyok. Írni nem szoktam, de bárhogy keresem a neten nem találok infót, illetve ha találok akkor nekem nem egyértelmű. Itt szeretnek segítséget kérni. Szóval vannak bizonyos részvenyek amiket nem tudok megvásárolni és nem tudom miért. Lehet köze a BÉT tözsdetagsaghoz vagy teljesen rossz úton járok? App om és Akko m van, de pl nem tudok mondjuk Vertikalt, Bux ot és még jónéhány részvényből vásárolni. Nem vagyok tözsdeguru ez gondolom kiderült. Csak szép csendben veszek amit gondolok es eladom amikor gondolom. A segítséget előre is köszönöm.
PSEC - ma jelentett és nyereségből veszteséges lett, csökkent a bevétel. Bennfentesek 5.x árfolyamon vettek 12M dollárért szeptemberben, így ma én is vettem 4.5ért. Majdcsak bezárja a rést vagy jobb lesz a következő jelentés.
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA