Wallis megtehet , OTP jön vissza.. Cig tartja magát. Telekom kezd valóban veszíteni népszerűségéből .. Gerinek lesz igaza .. Nem most nem idén lesz ez látványos még , de már érezni az új szelet ..Opus szépen korrekciózik ..Lassan lehet gondolkodni vételen..
Durván megugrott a munkanélküliség LengyelországbanDecemberhez képest nőtt a munkanélküliség Lengyelországban, 5,4 százalékos volt a az év első hónapjában.
Igen csak direktbróker em van, innen ez nem enged csak a bétre. Köszönöm szépen azért a tippet, de maradok csak az alapon. Elég ezen elmókolni. Ha évi 25-30% ot hozom itt is már jó vagyok.
Ha csak BÉT-re tudsz jönni, akkor lehet, hogy tán OTP-zel. Ezesetben tudjad, hogy az alap online funkcionalitás nem enged sem Bécset sem Frankfurtot, de ha külön megveszed havi díjért a rendes online broker funkcionalitásukat (asszem 4kHUF/hó), akkor ezeken is tudsz kereskedni.
Én két coint figyelek, a Bitcoint és a Solanát. Előbbi viszonylag jobb kockázatú, az utóbbi viszont igen erősen lutri meg kaszinó. Mindkettő elérhető ETF-ként XETRÁ-n. Még várok, mert úgy ítélem, erősebben le fognak tovább menni, különösen, ha az Elonald Trumpsk elnökpárra ráomlik Amerika.
Mikor még olcsóbban lehetett volna venni, tilos volt! Ellene kampányoltak...aki akkor meglépte mrdokat keresett! Csak bét re tudok jönni, pedig azt egyszer megakartam lépni, hogy 5x100 000 et venni valami olcsó coin okat:) Csak ha az egyik elszáll már jó!
Szerintem aki ilyen kriptosz@rba teszi a pénzét megérdemli a nyerőt& bukót! Semmi alapja, hogy miért veszik vagy adják! Na a spekák megrántgatják a piacot, a madarakat had kopasszák!:)
A nyúl ma sokáig nézegette magát az új itatójában én úgy érzem az nvidia jelentésére akart utalni szerintem érdemes figyelni az nvidiás partner cégeket a nyúl még mindig venne ha olcsó lesz a molt , akkot ciget otp , viszont az appal ,4 ig -gel vigyázni kell !!!!
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA/Nacky/Marika113/Bpali