Szerintem Trump irigyli Putyint, amiért megszerezte a Krímet. Lehet, hogy Grönlandon népszavazást kellene tartani, hogy akarnak-e társult állam lenni az USA-val (mint pl. Puerto Rico...).
Fel a fejjel, nincs itt semmi baj :-) (Max az árfolyam nem igazán tetszetős /ronda/.) Szerintem maradjon a célár, 1000-re, pláne 3000-re azért nem merném felvinni :-) Szeretnék itt hígítani, de nincs miből...
A MOL-é is 3-mal kezdődik, többnyire. Lehet, hogy azt hitték ML-ék, hogy ettől leszünk blue-k???:)) Valaki szólhatna nekik, hogy nem. Időközben megkaptam az első kitiltásomat személyeskedésért. Igaz, nem tudom, hogy mivel sikerült ezt elérni:) Nálam is változások vannak a pontokban. Persze nem lettem tapasztaltabb (pedig de! :))), csak az aktivitásom csökkent. Én nem ilyennek képzeltem a rendet, meg a Kánaánt sem... :) Most, hogy recseg a 400 (is), szerintem vigyük le a célárunkat 650-re... Kicsi, ócsó, magyar (a gazdaságunk veri Európát). Sírok.
Utolsó kötésár
402
Utolsó kötés
152
Kötés ideje
10:26:35
Napi változás
2
Napi változás %
0,40
Forgalom m Ft
23,33 eléggé beszorították. még a napizók is leléptek.
harula
ma, 18:18
előzmény:
Maximova
Pedig előkotorták.... hogy is volt a nagy dobásban? macskaszarba csomagolt kutyaszar.... meg kell néznem angolul is. ezek
a hetente pátszázdzer darabos öntikézések ha "valakinek" annyi rvnye
van amennyi ez sokáig fog tartani na mind1 csak elmegy valami szigetekre
nyaralni és megeszi egy cápa.
20 Szüper!
Tök Opus Topik