Ezért utazunk inkább vonaton (csak indulna már jó irányba! :))Nem, itt volt Budapesten. Persze lehet, hogy csak 35 fok volt, mindenesetre arra emlékszem, hogy nagyon kevesen értek célba és rengeteg versenyzőt vittek el mentővel.
Én is pont attól féltem, hogy utolér a busz :-D A novemberi 3 fok az nekem nagyon bevált volna, viszont 38 fok... Akkor lehet, hogy meghalok :-) Hol volt ez, a Szaharában?
Bástya elvtárs megmondta, de neki volt mire szerénynek lennie... :) ….és ugye Virág elvtárstól tudjuk, hogy menet közben kell az önbizalmat megszerezni! :)))) Amúgy az én első félmaratonom kísértetiesen hasonlított a tiédre (a felkészülésre és az eredményre gondolok), csak az enyém a Balatonon volt és novemberben (3 fok~nem finom:)). Mivel én sem futottam soha előtte ilyen távot, az volt a legnagyobb félelmem, hogy a vége előtt utolér a busz... :) Az utolsón meg 38 fok volt, de nem készültek fel rendesen a szervezők és mivel akkor sem futottam gyorsabban, mire az első frissítőállomásra értem már egy korty víz sem maradt. Ezt orvosolandó tűzoltóágyúkkal locsolták a későbbiekben a futókat, ami akkor jó ötletnek tűnt, de mivel csurom vizes lett mindenünk, nekem 4 körmöm bánta... Megint jöhet Virág elvtárs: Na, az sem volt egy népünnepély.... :)))))
Tök Opus Topik