Előrébb jársz így is mint én. Nekem még pár harcot meg kell vivjak hogy odáig jussak ahol te most tartasz. De az alagút vége valóban látszik és ennek örülök én is mert fogytán az erőm... A pénzem már régen XD
Köszönöm szépen! Azért még eléggé foghíjas a történet; ellentétben Veled én nem rendeltem előre gépeket. A konyha már csak az összeszerelésre (és a gépekre vár)… Költözés közben elvesztek az ágy lábai, így jelenleg a földön, matracon alszunk :) és természetesen még a gardrób sincs kész, azaz dobozlakó életmódot folytatunk. De már látom a végét és ez fantasztikus érzés!!! Remélem kijelenthetjük, hogy addig tartott a felújítás, amíg az Opi esése...
Hányó teve formációt látok a csárton. Szerintem 380-ig fog hányni. B@ssza meg!!! - Türelem elvtársak, türelem, eljön a mi időnk is! - De mikor b@zd meg??? Már g&cire ideges vagyok én is. Pedig, ha Stitch randalírozni kezd... Eldugítja a lefolyókat, leszedi a stoptáblákat és ellop minden bal cipő... - E kis közjáték után folytatjuk megbuddhásulásunkat...
Tök Opus Topik