Mivel az árfolyamról nem lehet erőkifejezések használata nélkül beszélni, inkább egy kis érdekességről írok. Kisebbik fiam most kapta kötelező olvasmánynak Gyöngyi gyöngysorát Bosnyák Viktóriától. Van benne egy feladat, hogy készíts saját nyelvtörőt. Én ezt faragtam: Karácsondon kerecsenek kincset érő kancsót csennek.
Az első két mondat hawai'i nyelven van. Jó reggelt! Jó kereskedést! - A harmadik kínaiul: Jó reggelt! (Már nem lehet kelet-ázsiai karaktereket használni, ezért pinyin-nel tudtam csak leírni.)
Basszus... ez már ilyen #shoavegetnemeros :) Kitartást. Mondjuk én sem állok sokkal jobban. A tavaly októberről, idén márciusra eltolt költözést eltoltuk májusra, amit most két további lépcsőben július végéig toltunk. Ötödik hete várok egy szaros gáztervre pl. Öröm az ürömben, hogy szerencsére más SEM halad gyorsabban. Havonta 1 nap öröm van, amikor megünneplem a summa haladást. Pl már átvettem olyan beépíthető háztartási eszközt, amihez egyelőre áram sincs, nem hogy bútor. Én meg attól féltem túl későn rendeltem meg :D Július közepéig nem vagyok hajlandó újra tolni. Utána meg lehet kénytelen leszek :D
Tök Opus Topik