Kb annyi hogy azokkal paktálna le orbanescu a riválisok kiütésére - most az RTL volt felhozva - akik ellen pont 89-ben még együtt küzdöttek vagyis az oroszokkal. Emiatt lett hazaáruló a szemében s lépett ki a rendszerből. Azt azért látjuk hogy neki már keleten vannak a példaképek, hogy milyen rendszer lenne ideális Mo-n is. Az majd elválik hogy a nép mikor lép, egyelőre sima győzelem néz ki neki továbbra is.
Ilyen a tipikus maffia rendszer jó reggelt! :D Én tudok rólad ezt, te rólam azt, ha senki nem beszél, nincs gond :) Azért tapsoljunk hogy ezt megéltük, hú de jó a világ Mo-n :D
Az allitasod szerintem visszafele is ervenyes. Raadasul, ha elokerulne nehany dokumentum, akkor valoszinuleg rola is elokerulne. Mindenki felti a csaladjat... valahogy eleg gaz, hogy ilyen a rendszer.
Szerintem ha "véletlenül" elhalálozna akkor előkerülne egy-két dokumentum. Nem parázok mindig de fontos az egészséges veszélyérzet. A Richter örök long is megbukott ma, az sem megy évekig a mostani ATH-ja közelébe.
Tök Opus Topik