Sziasztok! A guta megüt. Tegnap este 10-kor adtam mára egy 11000-es longot, mert sejteni lehetett, még a hír előtt, hogy bikuci. Erre 11400-on nyit, én meg nem vagyok itt, mert 750 Ft-os órabérbe dolgoztam 2 órát. Ezzel egy kicsit többet kerestem volna. A QQQQQQQQQ. 11700-on egy kis longra még jó vagyok du-ig szerintetek? Visszak úszhat még 11800ra vagy még tovább. Nos ?
Egyszer a Warren Buffet is azt nyilatkozta, hogy ha ő is kisbefektető lenne, és nem figyelné mindenki, akkor legalább 30 (vagy talán 50-et mondott?) százalékos évi hozamot ki tudna hozni a tőzsdén, így meg csak 10-20 %-ot... Teljesen átérzem szegény mit érezhetett... Lehet hogy én leszek az új Büfés? Ma bennt voltam a FLAXon 811 vevőn... Nem adták el...visszatettem 806-ra, 09.51-kor, egyből eladták 811-ig... Utána visszatettem 825-re, most meg elszállt 895-ig... Brutális! Gratula Wedge, jó megérzésed szerencse követte (hacsak nem te vagy az aki még azóta is veszi kimeríthetetlen tartalékokkal...)
Hqha figyelitek ti ezt a Pannonflaxot??? Elég gé egyértelmq benne a bennfentes kereskedés, az elsö nagyobb pakkra ugrott az emberünk :) És úgy tqnik, hogy az ár egyáltalán nem számít ezen a szinten... :DDD Figyelmetekbe ajánlanám a tegnapi beírásomat a részvénnyel kapcsolatban zárás után...
Aki nem áll még mol longban (mint én :)) Annak felhivnám a figyelmét egy erősen felfelé tendáló slimjimre a napi grafikonban, ebből erős kitürés következne.. Legyen igazam :))
Aki nem áll még mol longban (mint én :)) Annak felhivnám a figyelmét egy erősen felfelé tendáló slimjimre a napi grafikonban, ebből erős kitürés következne.. Legyen igazam :))
Igen, gondolom a Soros is miattam korábban kel fel, mióta tőzsdézem...:) Ja legalább pozitív volt, ami azért nagy szó, ha az embert az egész világpiac figyeli, és ellene játszik... A doktor úr szerint ez nem üldözési mánia...:)
Re mindenki ! Kicsit eltüntem mert tesztelnem kell, de ha van kis szabadidőm elolvaslak titeket. Én is beálltam ma MOL longba igaz későn jöttem és csak 690 körül tudtam, persze azóta esik :)) A TVK val én is igy jártam eladtam 4605 -ön másnap 4900 ig szaladt, kezdem megszokni. Még jó hogy a PPből nem szálltam ki a 15 % előtt :))
"ilyen gyorsan reagál a piac (4980 már)" Miért nem tudtad, hogy minden komolyabb bróker a te üzletkötéseid figyeli. :-) Megy a körtelefon: "Gyerek ek matgab eladta a TVK-t, ezekután 100%, hogy emelkedni fog. Mindenki vegye, ahogy csak bírja." És ezért tényleg emelkedik. :-) Remélem azért jó nyereséggel adtad el.
Törölt felhasználó2004. 11. 05. 10:44
Szép du. lehet, ha megjönnek az amcsik és megtetszik nekik is a hír! :DDD Hajrá Pflax!
Köszi, kíváncsi vagyok merre tovább... itt most jöhet egy kisebb lejtmenet, vagy stagnálás a nap közbeni unalom miatt, de du. megint meg fogják húzni remélem :)
Nahát! Most szóltak,hogy kikapták a régen berakott 5050-es TVK-mat.5 % nem rossz, de nem örülök, most majd kujtoroghatok megint,hogy visszavegyem :))).
TIPPSAROK