Szvsz a MOL tegnap törte a jan 10-e óta tartó emelkedő trendet. Ez a trendvonal ma 16200-250 körül van. Ma csak ennek a visszatesztelése történt meg 16230-as maximummal. Ergo TA alapon én megszabadulnék tőle! Mondom ezt BUX short poziból, úgy, hogy kicsit felfelé szurkolom, egy BUX short hízlalás érdekében! :|
Ha valaki agonizál, akkor nem mindegy , hogy miért.? Mégis egy gondolat: Hiába kap valaki megrendelést, ha nyomott az ár, és ugyanakkor csak költségpazarlóan hajlandó termelni. Ugyanakkor a berendezések karbantartásán spórol, aminek szintén negatív költséghatásai vannak .....stb.
Mőbius, Ezek szerint az ellenérveidből már csak négy maradt mivel jól belelátsz a dolgokba. Ez ha lehet személy szerint engem csak még kiváncsibbá tett. Ha mégsem említed/említheted meg hogy mik is ezek az ellenérvek, azt leírhatnád legalább, hogy azokról miért nem mondhatsz semmit? - Ezt irónia nélkül kérdezem, még mielőtt bárki félreértene. Előre is kösz, üdv.:
A régi lámát egy új láma váltja a Rába élén. Tegnap a Rába topic-ban 5 ellenérvről szóltam, amit a beperelés veszélye miatt nem mertem kifejteni. Egy ezek közül a vezetés milyenségére utalt volna. Álljon ehelyett a nagy BP megelőző cikke.
A Rába Járműipari Holding Rt. a mai napon bejelenti, hogy a Rába Jármű Kft ügyvezető igazgatójának, Kovács Csabának a munkaviszonya közös megegyezéssel 2005. április 30-i hatállyal megszűnik. A Rába Jármű Kft ügyvezető igazgatói posztját 2005. május 1-i hatállyal Torma János tölti be.
TIPPSAROK