A Fõvárosi Ítélõtábla megszüntette Tarsoly Csaba elõzetes letartóztatását, egyidejûleg elrendelte a bûnszervezetben elkövetett több tízmilliárdos sikkasztással, csalással és más bûncselekményekkel vádolt Quaestor-vezér házi
közértes zsemletolvajok :D ez tettszett :-))
egyébként nekem még van original EQ trader -es szórólapom (flyer), lehet felrakom a jófogásra...
Madoff cuccai is jó pénzekért mentek el az ebay -en :D
"
Remélem azért 20 évre leültetik..."
Ja, bent volt 2 évet, most házi őrizetben ellesz azalatt az 5-6 év alatt amíg tartanak majd a megismételt perek. Végül kap 7-8 évet amit már leült addigra otthon a fotelban, vagy a medence szélén, osztjónapot.
"akkor tehát házi őrizetben van már...
onnan nem jöhet ki elvileg...lábán ott az a GPS -el nyomkövető ? jól tudom ?"
------
"Házi őrizet elrendelése esetén a bíróság által kijelölt lakást és az
ahhoz tartozó bekerített helyet a terhelt csak a bíróság határozatában
meghatározott célból, így különösen a mindennapi élet szokásos
szükségleteinek biztosítása vagy gyógykezelés céljából az ott írt időben
és távolságra (úti célra) hagyhatja el."
akkor tehát házi őrizetben van már...
onnan nem jöhet ki elvileg...lábán ott az a GPS -el nyomkövető ? jól tudom ?
persz emindig az volt a baja hogy bennt a börtönben nincs jó számítógép amin fel tudna készülni a tárgyalásra. :-))
most fel tud készülni.
Remélem azért 20 évre leültetik... feleségét, lányát, unokaöccsét.stb is leültetném én..
A 90 es évek végén a hadtörténeti tűzér termében tartotta a q közgyűléseket, már akkor rohadt tolvajozták az átvert kisrészvényesek! Akkor üres éttermekbe és panziókba " fektette'" be a pénzüket csabi.
Gyakorlatilag 25 éve lop.
Azért én kivertem volna belőle hogy Lichtensteinbe milyen pénzeket menekített ki, és hogy a családtagok, rokonok miről tudtak ?
Az egyik fiókvezetője az speciel pont a rokona volt....szavaiból ki lehetett venni hogy mindenről tudott.
Tarsoly kijött a börtönbõl
Ugrás a cikkhez