Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 11. 04. 12:32

TALMA VILÁGBAJNOK  

Hihetetlen!!!

Az egyik legpreferáltabb sportágban MAGYAR ember a világbajnok. Ilyen idegei legyenek magyar sportolónak, ehez nem vagyok hozzászokva (tőzsdére is kéne).

Köszönjük Talma!
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
TrendMan 2007. 11. 20. 10:19
Előzmény: #74  atikasz
Biztos hallottátok:
Talma világbajnok lett !

Legalább EZ jó hír :-)
atikasz 2007. 11. 06. 10:17
Előzmény: #73  tommasi
Ja ok,viszont igen idén a jo géppel rendre elrontotta a rajtokat:-)Lehet ö más áttételt használt kicsit hosszabat és akkor már nehezzebben indul. Mert azt nem hiszem,hogy évvégére sem szokta volna meg az apriliat.
Azt mondják ezekkel nehezzebb indulni
tommasi 2007. 11. 06. 10:10
Előzmény: #71  atikasz
Persze. A lábhajtás abszolút trademark lett!! Csak azt akartam mondani, hogy gyenge motorral is élre tudott menni, köszönhetően az ilyen praktikáknak is!! Meg a teljesen sajátos ív választás stb.

Egyébként érdekes, hogy manapság már nem nagyon működik ez a lábhajtásos dolog. Ez miért lehet?
Törölt felhasználó 2007. 11. 06. 10:09
...a ma délkor Ferihegyre hazaérkező Talma tiszteletére "felbőgtek a Rába motorok "..
atikasz 2007. 11. 06. 10:05
Előzmény: #70  tommasi
VAn aki régebb óta figyelte,vb-n pl 2001 amikor a racing service-s csapattal ment vagy elötte amikor eb-n meg alpok adrián esetleg ob-n ment.
Amugy a lábhajtás még most is megmaradt az nem feltétlen a szar motor miatt van.
tommasi 2007. 11. 06. 10:00
Előzmény: #69  atikasz
Ez a Martinez nagy figura! Ott törölgette a könnyeit, hogy a kvázi kisfia nem tudja megnyerni a vb-t, meg korábban is bosszankodott, amikor Talma megelőzte Faubelt, de sportszerű tudott maradni, ami nagy dolog. Kicsit olyan amerikai filmes történet ez! Az igazságos főhős végül saját vére ellen fordul, mert az annyira sportszerűtlen és alattomos. De nem?

Biztos nagy pondró lehet ez a Faubel, Pasini is ölelgette Talmát a leintéskor, meg állítólag Gadea is neki drukkolt, bár a végén nehéz volt értelmezni az ő karmozdulatát...

Csak még egy: azért annak igazán hátborzongató ez a győzelem, aki már figyelte őt, amikor a Malagutival (a kategória moszkvicsa) a harmadik sorból lábhajtással rajtolva az élre állt és küzdött a top10-es helyekért!!! MICSODA ZSENI!!
atikasz 2007. 11. 06. 09:40
Előzmény: #67  Törölt felhasználó
Ha igy nézzük két éve Luthi is amatör volt mert az a honda sem gyári volt. Söt ott még magha a csapat is sokkal kisebb volt.
Törölt felhasználó 2007. 11. 06. 07:22
Az Aspar csapat főnöke Martinez úr 14 éves kora óta egyengeti Faubel karierjét!! Martinez számára is meglepetés volt Talma év eleji teljesítménye mivel ő Faubel sikeréről volt meggyőződve. Év elején el is vették Talma olasz vezető szerelőjét, akit később némi vita után visszakapott.
Ezért köszönet Martinez úrnak.
Törölt felhasználó 2007. 11. 06. 06:57
Én ledöbbentem a köv. híren.
Talma a díjátadon díja mellé egy motormodelt is kapott. Ilyet a kategoria legjobb AMATŐR!!! versenyzőlye kap, tudnilik a NEMZETKÖZI SZÖVETSÉG úgy dőntött hogy profi (gyári)
támogatással (RSA) Faubel, Gadea, Pasini rendelkezett. Talmácsi ( motorja (RSW) nem gyári, és ez még tovább növeli győzelme értékét.
Amatőr világbajnok talán még nem is volt. Talma ebben is unikum.
Törölt felhasználó 2007. 11. 06. 01:53
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Adage:

Utólag láttom, hogy elnézést kértél!

Ez így fair, és ez példaértékű! Gratulálok!

Törölt felhasználó 2007. 11. 06. 01:50
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
Adage:

Tiszteletben kell tartani a másik véleményét, és kedvencét, nem a lincselésre gondolni először... baromi könnyű felsorakozni egy magyar világbajnok mögé.

Őszintén szólva anno örültem volna Bamugartner sikerének, de attól távol álltam hogy neki szurkoljak. És Talmácsinak csak azért szurkolunk mert sikeres, vagy azért mert magyar? Érdemes lenne ezen elgondolkodni!!! Nem tudok kész választ, mindenki gondolkodjon el rajta maga.
Könnyű beállni egy győztes mögé, és zászlót lobogtatni,de Baumgarter mögött nem volt ennyire lelkes támogató tábor, pedig magyarként oda került a Forma1-be (egy über szar kocsiba). Sokan csak szidták...

Azért a magyarok széthúzásban világbajnokok. ÉS ha valaki egyértelműen oda jutott a csúcsra, na akkor mindenki bátran felsorakozik mögé. Ez nyilván így helyes. De aki még nem jutott fel a csúcsra, azt próbálják itthonról szóval vagy tettel meggátolni abban, hogy odajuthasson.

Minden tiszteletem Talmácsié, és örülök a győzelmének, de aki ezt arra használja hogy aki nem ért velünk egyet az hazaáruló, vagy meg érdemelné a lincselést, az egy Neandervölgyi, hogy finom legyek... aki nem ismeri el egy honfitársa sikerét, meg ócsárolja, azzal nem kell foglalkozni, mert lehet hogy nincs ki a 4 kerekes,stb, de lesüllyedni az ő szintjére, és még alá is, az nem hiszem hogy büszkeségre adna okot.

Törölt felhasználó 2007. 11. 06. 01:34
Előzmény: törölt hozzászólás
Szép gesztus... olyan politikusi. Remélem azért mind a 15 millió magyar Scmitt Pálon keresztül üzent Talmácsinak, és remélem adatbázisuk is van rólunk...

Az a gond, hogy már Antall József idején is neccesen voltunk 15 millióan, de azért jól hangzik. Miért kell demagógiákat hangoztatni, jobb lesz attól valakinek? És mi köze Talmácsi győzelméhez....

NA ezt utálom a politikusokba. Valaki sikeres, tőlük függetlenül, egyből ők is ki akarják belőle venni a részüket, ill. felhatalmazást éreznek arra, hogy megszólaljanak...
NEM KELL! Örülünk nélkülük is a sikereknek

Ha nem húzunk bele, 2008 végére, 10.000.000-nál kevesebb magyar állampolgár lesz...

!
kissherceg 2007. 11. 05. 23:20
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 23:04
Előzmény: #61  Törölt felhasználó
Semmi gond. Sőt, ha valaki így képes belátni, hogy túlkapása volt, az nagyon rendben van. (bár a hazaáruló nem jutna eszembe, mivel anno főleg sok hazafira használták ezt, de tényleg hagyjuk.) Spongya rá.

...és tudjuk, nem törlődik, hanem örlődik. Bizony minél később tör ki, annál nagyobbat szól, mindegy, most már kint van, de beláttad.
(nem akartam papolni)
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 22:54
Előzmény: #60  Törölt felhasználó
Nem tudok visszavagni mert a kritika jogos.
Csak mentegetozni tudnek hivatkozva a tehetetlen duhre,amit akkor erzek amikor megkerdojelezik hogy a Puskas megerdemli e a sirhelyet a Bazilikaban,Pap Laszlo-rol mert neveznek el sportarenat,megerdemli-e a sok penzt Erdei Zsolt stb.,talan ez mar torlodik bennem regota es most szelsoseges formaban jot ki belolem.

A szo elszall az iras megmarad.

Elnezest megegyszer!

Hajra Talma!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 22:25
Előzmény: #59  Törölt felhasználó
Hú Adage!
Azt hittem visszavágsz.
Neked is Gratula!!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 22:23
Előzmény: #58  Törölt felhasználó
Luigiano!

Igazad van elragadtattam magam.

Hajra Talma!
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 22:16
Előzmény: #56  Törölt felhasználó
Adage!
ez a férgezés sem való ide!
Vedd már észre, hogy ezzel pont azt járatod le, ami mellett (túlzásba esve) kiállsz
Nem kell itt hazaárulózni, nem nagyon érted, hogy mi az.
Talma sikerének kell örülni fröcsögéstől mentesen.
Ha Talma így állt volna hozzá, nem lett volna világbajnok. Szerény volt és nagyszerű. Ha Ő is fröcsögött volna, akkor Faubel-lel kilökték volna egymást a pályáról. Ami Neki van azt úgy hívják: önuralom!!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 22:07
Előzmény: #49  Törölt felhasználó
Érted Te Komeda!

"Politizál" a fiú.

"hajrá Magyarok"

A Talma topikba ez nem hiányzik, csak ha sportöröm van mögötte!
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 21:33
Talmacsi neve most mar osszefonodik egy olyan keppel bennunk, ami regen volt lathato sportemberektol.
Tortenetesen a kituzott cel elerese a legnagyobb megprobaltatasok kozepette is.
Ez a 168 centis akaratero a magyaroknak egy olyan oldalat mutatta meg amit kicsit elfelejtett a vilag.
Megprobaltak letolni,fellokni,nagyon erosen visszafogom magam es azt mondom hogy tisztessegtelen eszkozokkel megakadajozni abban hogy felerjen a csucsra.
Csak idezzetek fel a tortenelmet mert az a motor valahol a hazankat jelkepezte,ember feletti teljesitmeny volt amit ez a srac veghezvitt es mindenki aki csak egy rossz szot szol az hazaarulo mert lehet szerteni,nemszeretni de o a testverunk es nem hozot rank szegyent,igy a minimum hogy mi sem hozunk ra szegyent azzal,hogy belekotunk es a gyengeit keressuk,o tabu es tisztelet ovezze!
Bocsanat hogyha kicsit elragadtattam volna magam de gyorben egy hugyagyu benzinkutas kis pocs nem ertette hogy lehetett Talmacsinak drukkolni mert o Faubel Rajongo.
Ocsarolta lenezte,es egyszeruen a maig napig nem ertem hogy hogy elhetnek koztunk ilyen fergek!
Lincseleses allapot alakult ki amit megerdemelt volna, mert nem az a baj hogy o egy hazaarulo Fabel rajongo, hanem az ahogy a vilagbajnokot ocsarolta,kopkodte es a minimum amit egy vilagbajnok megerdemel az az elismeres akar tetszik akar nem.
Koszonjuk Talma,sokat tettel a hazadert es a hazad is sokat kell hogy tegyen erted,meg fogunk vedeni minden kis ehez hasonlo surmotol!
Es meg valami,azok utan amit a Faubel a palyan muvelt en csak gratulalni tudok minden Faubel rajongonak ti is olyan fergek vagytok mint a peldakepetek!
kissherceg 2007. 11. 05. 20:17
Törölt hozzászólás
TrendMan 2007. 11. 05. 18:07
Előzmény: #53  Törölt felhasználó
Valahol a magyar politika feladata is az lenne, hogy a kiemelkedö teljesitményeket - mint ez is - elősegitse.
Ehelyett a politikusok egymást gyilkolják.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 15:44
Faubelt ezután a nyilatkozata után azt hiszem csak sajnálhatjuk.
Örök seb marad ez neki, ahelyet hogy örűlne megszerzett 2-ik helynek.
Mi azonban (és a világ ) ünnepli aVILÁGBAJNOKOT.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 15:30
Előzmény: #51  Törölt felhasználó
szép volt GRAT!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 15:25
Előzmény: #50  tommasi
Talma a legnagyobb meg a TVK !!!!!!!!!!!!!!!!
tommasi 2007. 11. 05. 15:18
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
GRANDE TALMA!!!

Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 15:15
Előzmény: #47  Törölt felhasználó
ibiza
ezt értem,de mire céloztál vele?
az nem magyar aki nem örül talmácsi sikerének?

de nem akarom offolni a topicot
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 15:13
Előzmény: #45  Törölt felhasználó
JWilli

ilyet egy sportember nem mondhat. talán ezért nem ő lett a valóságban,mert ilyen a hozzáállása.attól ,mert talma elengedte az utolsó körben,még nem kéne ílyet mondani.
sokkot kapott szegényke.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 15:10
Előzmény: #46  Törölt felhasználó
segítek, magyarországiként nem magyar. ,)
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 15:07
Előzmény: #43  Törölt felhasználó
"és a legfontosabb
senkiházi az ki magyarként nem magyar. "

ezt nem egészen értettem. ??
:)
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 14:58
Faubel azt nyilatkozta hogy ő magát tekinti világbajnoknak, vmint ő volt a legjobb, csak nem volt szerencsélye.
Őnteltségben tuskóságban tényleg ő a világbajnok.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 12:13
folyamatosan fel-alá mászkáltam a futam alatt, annyira izgultam. az egész szezon igazi férfimunka volt!
Martineznek és az Aspar csapat szponzorainak, támogatóinak pedig fair-play díjat adnék a magyarok nevében, mert érdekük ellenére hagyták, hogy egy ilyen költséges műfajban a sport győzedelmeskedjen!!

Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 12:01
Előzmény: #42  Törölt felhasználó
és a legfontosabb
senkiházi az ki magyarként nem magyar.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 11:56
Előzmény: #41  Törölt felhasználó
nem kell mindjárt királynak kikiáltani szegényt.
azt kell megtanulni.
- ö egy közülünk
- mind egy mi az de abban legyél jó amihez értesz
- a kemény munka meghozzaa a gyümölcsét
-ha azt nézed mit miért nem lehet megcsinálni soha nem viszed semmire.
- a pályán nincs elveszett labda.
Törölt felhasználó 2007. 11. 05. 11:44
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
és mitől ferde a kereszt a tetején, bukott is???

Topik gazda

JWilli
4 3 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek