Topiknyitó: Portfolio 2018. 11. 19. 14:54

Szárnyal az Opus, megtépték a Konzumot - Meddig tarthat még a lendület?  

Ugrás a cikkhez
Az Opus és a Konzum néhány nap leforgása alatt jelentõs erõsödést produkált döntõen annak köszönhetõen, hogy számos fontos információ látott napvilágot a társaságok jövõje szempontjából. Alábbi cikkünkben ezeket
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt hozzászólás
#6
_Macika_
_Macika_ 2019. 12. 06. 09:36
#5
no limit
Törölt felhasználó 2018. 11. 19. 17:12
Előzmény: #3  NeonNight
#4

Mi a fenét csinálnék annyi pénzzel? Néha  a milliárdos szegényebb, mint egy közmunkás.
Az ember nem abból gazdagszik amit megkeres, hanem abból, amit nem költ el. Már most is látni, hogy sokan bajban vannak, mert nem tudnak kihozni a befektetésükből olyan nyereséget, amit megszoktak. Majd lesz ez még így se!
NeonNight 2018. 11. 19. 15:01
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
#3
Lemaradtál mint a borravaló, nem kicsit, mocskosul... míg a lenézett szomszédod már többszörözte a tőkéjét, addig te csak nézel ki a fejedből vesztesen... természetes reakció, hogy se TA, se más nem számít... csak "lopnak, csalnak, hazudnak"... 
Ébresztő, ideje lenne felébredned ! Javaslom nézz utána miként működik a nemzetközi terjeszkedés... talán még képes leszel kereskedő-befektető szemmel nézni a dolgot !
:D:D:D
Törölt felhasználó 2018. 11. 19. 14:54
Előzmény: #1  portfolio
#2
Itt még valaki hisz abban, hogy az ML részvényeknél a technikai elemzés ér valamit? Itt csak az a fontos, mennyit tudnak összelopni, a kisbüfik nyálcsorgatva tapsikolnak egy egy hír után, de utána számolni már nem hajlandóak, mi miért van. Ugyanúgy lehet az árfolyam a csillagokban, mint a béka segge alatt, senki sem tudja, mi történik a háttérben. Éppen az lehet majd a vesztük, ha nemzetközi színtérre lépnek, hiszen ott nincs OV, aki az állami kasszából finanszírozza Lölő barátját.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
 • Befalap
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek