Köszi ezt a cikket is. Ebben sincs olyan, ami a nemzeti konzultáció #70-es hsz-ben említett pontjait tartalmazza, azaz azokra továbbra sincs autentikus forrás, tehát nem nevezhető Soros-tervnek.
gyk ezt kérte, ezt nem sikerült megértened: "Az eredetiből másold ki azokat a részeket, amik alátámasztják a kormány nemzeti konzultációban írt (hazug) állításait"
Ott van a #70-esben a konzultáció minden állítása. Pontonként igazold az EREDETI Soros cikkből kiírva a vonatkozó részt. Origós kamukampány idézése nem bizonyítás, az olyan, mintha a kormány szövegét a kormány szövegével akarnád igazolni. Ne nevettesd ki magad.
"A világ egyik leggazdagabb embere szerint ugyanis Európának évente legalább egymillió bevándorlót kellene beengednie, ezt követeli meg "az előrelátható jövő érdeke". Azt ugyan Soros is felveti, hogy a teljesen más környezetből és kultúrából érkező tömegek összeengedése problémás lehet, de szerinte erre is van megoldás: fizessenek az EU-tagországok. Nem is keveset, minden egyes bevándorló után 15 ezer eurót (4,7 millió forint), összességében évente 15 milliárd eurót."
leküzdöttem az origo-iszonyomat egy pár percre és kattintottam. nos a cikk elég pártkatona módon lett összecsúsztatva, ez a vonalasság nem lepett meg, viszont a nagyobbik baj az, hogy a benne lévő két lényeges link 404-re megy. de leszarom, nyilván szokás szerint koncepciózusan félreértelmezték azokat, ez se fog meglepni amikor kiderül
"Last year alone, he claimed, Hungary took about 1,300 refugees but, very
often, such cases were not publicised by the government as it could put
the beneficiaries in danger."
Nos, mi legyen a nemzeti konzultációban szereplő állításokkal (ld #70), amiket az istenért sem találni a Soros-írásban? Az oldal újra elérhető, de bemásoltam a szöveget is lejjebb.
"Így van. Ők tehát simán befogadnak potenciálisan akár 60-80e (20e x (3-4)) migránst. " . Ezt írtad az előbb.A 20 ezer az 20 ezer,és nem több ahogy te szeretnéd láttatni,és már nem is lesz több,mert leállították a kötvény programot.
Soha nem látott támogatás a Soros-terv ellen