Topiknyitó: matgab 2005. 07. 26. 09:14

Skoda Fabia  

Sziasztok,
Édesanyám max 25.000 km-t futott Skoda Fabia-t venne, 1.4-eset vagy ha új autóról van szó, akkor az 1.2 is jó lenne...
Légkondira szükség lenne, ha combi az külön jó, de nem feltétel...
Tud valaki ajánlani valakit, valamit viszonylag gyorsan?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pimre 2005. 07. 27. 02:43
Előzmény: #10  Törölt felhasználó
Kedves Kov!
Köszönöm a választ. A problémát ismerem, és bár nem programozok már, sőt windows környezetben korábban sem tettem (sajnos), annyi emlékem van, hogy ennél jobb megoldást keresnék, ha én írnám a programot. Ha egy szó elején vagyok, akkor biztos megoldanám, hogy harmadik karakterként mégse rakjak szóközt. Ilyesmit tud figyelni egy program. Azt is megoldanám, hogy egy hosszú linkbe is csak akkor kerüljön a tördelés miatt szóköz, ha az egy bizonyos karakterszámot összefüggően meghalad.
De elhallgatok, megígértem, hogy nem ragozom tovább a kérdést. A link lehetősége egyébként is a problémák zömét megoldja. Mégegyszer kösz, és bocs az offért.
Törölt felhasználó 2005. 07. 26. 17:29
Előzmény: #9  pimre
Kedves, Pimre,
pontosan a korabbi problema miatt szokozol a program. ha nem tenne, akkor egy szeles smile-val is szet lehetne tordelni az oldal szerkezetet.
))))))))))))))))) )))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))) )
ez valoszinuleg mindenkeppen marad, de a link kerdesre hamarosan lesz megoldas.
udv,
pimre 2005. 07. 26. 14:42
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
Kedves Kov!
Lassan úgy érzem, floodolok, amikor mindig megkérdezem, ha előjön a dolog, hogy mért rakja tele a szövegszerkesztőtök (?), vagy nem tudom micsoda a hozzászólásokat szóközökkel. Különösen linkek esetén.
Könyörögve kérem, legalább egyszer válaszoljatok. Akár csak annyit, hogy Ti sem tudjátok, és hagyjalak békén benneteket. Bizisten, megteszem.
Törölt felhasználó 2005. 07. 26. 14:00
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
www.hasznaltauto.hu
Törölt felhasználó 2005. 07. 26. 12:47
Előzmény: #2  bpmcwap
Istenek vagytok!!!!
Esetleg nagyon nagy kérés lenne,hogy megoldjatok-persze csak ha lesz rá idő-egy ilyen linkelős bulit a topikokba???Teszem azt valamilyen specko karakteres megoldással, illetve van erre egy fuggvény is!
ui:Mindenki másnak:Valszeg ezért van az, hogy bizonyos karakterenként szokozt tesznek a hozzászolásba!
Törölt felhasználó 2005. 07. 26. 12:44
Előzmény: #5  matgab
kicsereltem linkre.
matgab 2005. 07. 26. 11:30
Előzmény: #3  bpmcwap
nekem is szétcsúszott...
Törölt felhasználó 2005. 07. 26. 09:41
Előzmény: #1  matgab
www.weltauto.hu
www. hasznaltauto.hu
bpmcwap
bpmcwap 2005. 07. 26. 09:18
Előzmény: #2  bpmcwap
pfuuu... Neked is szétcsuszott az egész???
bpmcwap
bpmcwap 2005. 07. 26. 09:17
Előzmény: #1  matgab
link
A szokozoket vedd ki!A repjegy max 10000ből meg van a regadónak nézz utánna mennyi le nne az általad kiválasztott kocsira...

Topik gazda

matgab
4 4 3

aktív fórumozók

friss hírek További hírek