Nézd, amit írtam azt a közlemény kiadása előtt írtam, a véleményem nem változott és egyezik az ügy pillanatnyi állásával (ellentétben a Te megállapításoddal, miszerint "elmeszelték"). Jómagam egyébként - mint azt már többször is leírtam itt - bízom a pozitív kimenetben, hiszen befektetőként és nem spekulánsként vagyok érdekelt a papírban. Ennyi. . A véleményedet mindazonáltam köszönöm, mégha pillanatnyilag semmilyen módon sem vagy érdekelt a papírban. Vagy mégis? És akkor ki is szeretne itt kit megtéveszteni? . Egyébként a személyeskedésnek semmi értelme nincsen, ez egy fórum, ahol vélemények ütköznek (vagy legalábbis ez kellene történjék); a véleményütközések ellenére mi, kisbüfik, talán ugyanazon az oldalon állunk.
Ne haragudj,de nem engedélyezte szeptember óta. Ha törvények betartásával történik akkor szerinted lenne még folyó vizsgálat? Triman tett panaszt ezek szerint igazuk volt. A többi mese amit itt előadsz, hogy megtéveszd a még remenykedő kisbüfiket. Még nagyobb veszteségbe hajszolva őket. Nem szégyeled magad?
:) "Új befektető"??? Csak szólok, h nincs ilyen. Az h trükközve tőkeként beapportálják és átkonvertálják a hiteleket azzal keltik azt a látszatot, h új befektető jön. Ha nagyon megvizsgálják ezt a tranzakciót, még a pénzmosás tipusjegyeit is felfedezhetik benne.
"az új befektetők ugyan jogosulttá válnak a tőzsdére be nem vezetett értékpapírjaikkal elsőbbségi osztalékra, de csakis olyan mértékben, mely közgazdasági normákkal alátámasztható arányban áll a Társaságnak véglegesen átadott forrás mértékével." Az "új befektetők" is rendesen kockáztatnak mondjuk egy befektetési bank hitelkihelyezési gyakorlatához képest. Hiszen osztalékot a remélt nyereségből lehet fizetni. Ami vagy lesz, vagy nem, főleg, hogy a Bp-Belgrád vasút sorsához, és az elnyerni kívánt alvállalkozói státusz megszerzéséhez kötődik. Ha jól értem. A nyereség felhasználása meg továbbra is az éves beszámoló elfogadásának, vagyis a törzsrészvényesek döntésének függvénye marad. Ha jól értem. Persze amikorra meglesz - ha meglesz - a kiosztható profit, akkorra nem feltétlenül maradnak itt a mostani, és a jelenlegi előterjesztés megszavazására kért törzsrészvényesek. Én is jelentős esést prognosztizálok tehát, de nem feltétlenül a Közgyűlés napjáig. Inkább utána. De az is lehet, hogy a Közgyűlésig is végig esni fogunk. Viszont mindent fel fognak addig is porszívózni a potenciális "új befektetők", mert kell nekik az éves beszámoló elfogadását garantáló mindenkori közgyűlési többség.
A folyó törvényességi felügyleti eljárássról eddig miért nem szóltak semmit? Tőkeemelés így storno. 1.7 milliárd adósság marad. Végrehajtások maradnak. Üres a kasza. Nincs teremelő cég. Csőd!!!!
Ha már nekem válaszolsz, akkor nekem is lenne pár kérdésem :) Kedves FUGE sajnos egyáltalán nem értelek, miért van ilyen nagy küldetés tudatod ennél a részvénynél, ha persze nincs egy darab se a kezedben?! Honnan van ennyi félig meddig belső negatív információd? Már olyan érzésem van, mintha valakinek a szeretője lettél volna a SET-nél, akit megcsaltak és minden pénteken megaláztak a cégnél a nagy kutyák.... és most megpróbálod nekik törleszteni a sértődésedet vagy esetleg valamiből kihagytak talán? Bár az is érdekes, hogy pont Te is akkor kezdtél ide írogatni, amikor elkezdődtek a nagyobb kavarások és a belső ellentétek a cégben.... Hidd el akinek van részvénye, az nem a legboldogabb ettől, így nincs már szükségünk még a TE mindennapos negatív, romboló kommunikációdra! Előre is köszönjük! És ha kérhetem egyszer legyél már pozitív is ne csak mindig negatív :) https://www.portfolio.hu/gazdasag/20220209/bantalmazas-nemi-eroszak-es-gyuloletbeszed-a-metaverzum-sotet-oldala-525599
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja