Ennél azért komolyabb játékosnak ismertelek meg. Sobadinak a legutóbbi könyv szerint lényegében az egész pakkja (több mint 6M db) meg volt - és ezt Te is pontosan tudod!
Hát én már nem is tudom mit gondoljak, kinek higyjek😟 Épeszű ember ebből már tényleg kiszállt elviselhető bukóban, de nekem nem elviselhető a bukóm talán 70-80 körül ha lenne speka felhúzás kibasznám a g.cibe az egészet😠
Szerintem nem a sobadi!! Van neki elég baja ezzel a tetű céggel, meg amúgy sem nyilatkozik már régóta! Én sem akarok nyilatkozni erről a büdös cigány cégről, mert akkor újra kitiltanak örökre ,úgyhogy be is fejeztem itt a kommentet. Nyalom a sebeim és átkozom a napot amikor belevettem ebbe a mocsokba!!!
Nem tudom mi a célod azzal , hogy Sobadinak adod ki magad , de két éven keresztül olvastam itt a kommentjeit és marhára nem ilyen stílusban beszélt , az a gyanúm, hogy egy kisbüfi klónja vagy , aki beragadt és próbálja a fórumon elhitetni még valaki kisbüfivel , hogy nagy dolog készül , hátha valaki belemar és ki tudsz szállni 35-38 korul , esetleg Fidem klónja ? Nem tudom. De ténylegesen Sobadiként semmi értelme nem lenne uj regisztrációval most elkezdeni szócsatákba bonyolódni , szóval szinte biztos vagyok abban , hogy nem az vagy , akinek mondod magad . De persze valami releváns infóval rám cáfolhatszz
Mit adjak el? Nem vagyok olyan hülye, hogy ebből ezek után 1 dbt is vegyek. Jut eszembe/a héten 40 fölé jósoló/Fidem merre van?? Eddig itt osztotta az észt. Aki rá halgatott csúnyán járt. Nem csoda ,hogy eltűnt
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja