Gondoltam, túl korán volt még. A triman is egy rakás sz%r, ebben a történetben, meg a set is. Ezek után talán a 40ft megfogja, meg az Őrmester megvédi Orbókot a KGY-n!!!!
Nagyon alja ez a set. Megint elkezdtem fikázni. Nem alaptalanul. A hozzáállásuk vérlázító. Még a náluk kiseb BET cégek is kommunikálnak.(Pénzt akkarnak keresni) Kiváncsi vagyok mi valósul meg idén a nagy tervekből. Ha nekem lenne egy Trimán-om, már rég benyaltam volna itt Vas megyében Homlok Zsopltinak, h tele legyek munkával...:-D Vagy eladtam volna kompletten a céget.....:-D De ez a töketlenkedés ami itt megy, már lehetne róla forgatni egy Jóbarátok teljes évadot!!
Hat miutan a mult hetre igertek a nagy csodabejelentest, es lofasz se tortent, sokan leszarjak :)
Törölt felhasználó2021. 10. 13. 09:22
Na leült a forum is. Már a 2. oldalon kell keresnem. A kereskedés is leült! Vicc ez az egész cég. Annyiból jó, h ma későn kel az öntő haverunk. Még nem verték be az árfolyamot!!! Szerencsétlen SET banda....
De basszus, ha ezt velem csinálja meg valaki, hogy életem munkáját megkísérli lenyúlni akkor a per lenne a legkisebb szankció amivel a patkánynak szembe kellene néznie. Szóval ez most szerintem a többi részvényes szempontjából is jó hír - védi a Triman a többiek érdekét is. (Nekem eddig minden anyagi természetű vitám megoldódott, de volt már olyan amikor láthatatlan biztosítéknak ott volt a kárpátaljai távcsöves puskás ember - igaz ezt az ellenfél nem tudta.) . Már ha igaz ez az egész kavarás.
A pénz szaga megrészegítette őket, Orbók úr 128 Ft-os (ha jól emlékszem) ajánlata, ami nagyjából 2,5 milliárd lett (bár rv-ben) a cégért, bőven túl volt árazva. Csak nem számoltak a buktával a kis mohók, illetve azzal, hogy a rokon átveri őket! Egyszerű történet.
Törölt felhasználó2021. 10. 12. 15:18
A triman ott hibázott, hogy hagyta magát bepalizni! Miért kellett lefeküdnie a SET-nek? Így is érvényesültek a piacon! Volt megrendelés, volt munka, volt bevétel. Ha meg szintet akartak lépni, akkor meg adták volna el az egész céget , és kapnak annyi pénzt, h nyugdíjas éveik is biztosítva lettek volna.(persze nem a SET-nek, mert az ő kasszája üres a kis hamisjátékkos Orbók miatt)
Őszintén szólva ez a tőkeemelés hosszú távon egyetlen befektetőnek sem előnyös, mivel annak eredményeként a törzsrészvények gyakorlatilag jogok nélkül maradnak, kiüresednek. Csupán arra jó, hogy egy kis speka mozgást generáljanak vele. Van/volt mozgás a papírban, de ennyi. Az általa történő értékteremtés igen kétséges szerintem.
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja