Akkor elmondom mégegyszer. Nem lesz tőkeemelés mert a Triman megtàmadta. Ha nem szarakodnának már rég 60ft felett lenne az árfolyam. Leszarják a kisbüfiket csak a saját érdekük vezérli őket. Lehet tapsolni a Triman fanoknak.
Törölt felhasználó2021. 10. 13. 13:08
Azért ahhoz nagy tudomány kell, h a bet vesztesek top5-be 2 héten keresztül bekerüljön egy papír. Bár januártól júniusig ez mgszokott volt!!! Nagy szarkupac ez megint!! Mintha opus lenne!!!
Törölt felhasználó2021. 10. 13. 13:06
Ez nem semmi. Most már úgy lenyomták, h felkötni is alig lehet magasabb árra. Ráborítottak a 46ft-ra majd 60edb-ot. És alatta már csak 45.7ft van!! Nem semmi!!!!
Szegény. Nagyon kell az a cég(Csányinak, vagy Lölönak, ki tudja a nagyvezér kinek ajándékozta oda már előre a hűségéért). A műtrágyában hatalmas biznisz van. Ja meg a katonai célú felhasználása is ott van.(haderőfejlesztés!!)
"Haverral is ezt csinálták, nem akarta eladni a cégét, folyamatosan ellenőrzéseket kapott, meg büntiket" Nem mondod! Ilyen van Magyarországon? Még mindeig ezek vannak hatalmon? Ennyire lúzerek a magyarok?
Törölt felhasználó2021. 10. 13. 11:01
Már 2hónapja írtam, h elsírták magukat, h ki akarták őket vásárolni a saját cégükből. Nem ismerem a teljes storyt, de valami olyasmi lehetett, h eladod, vagy ellehetetlenítelek... Én tudom, mikor megjelenik egy ner, és kijelenti h nekei kell. Haverral is ezt csinálták, nem akarta eladni a cégét, folyamatosan ellenőrzéseket kapott, meg büntiket....keresztbe tettek neki mindenhol, beszállítoknál is. Vége az lett h eladta.....
Ahhoz nem kell beszállni a cégbe csak nem adnak neki munkát. Valaki megirigyelte a céget. Ahogy Foxi írta, ellenséges felvásárlás. (Csak tudja a saját cégével mi történik) Fuga írta: élt szerinte a Triman a közgyűlés megtámadásával. Ha ez így van, addig nem lehet elengedni az árfolyamot. Most abban bízhatunk hogy 15.-én beakasztanak a trimannak. Utána egyből nagy lesz a boldogság várhatóan.
Én azt mondom hónapok óta, hogy a Triman, így ahogy van lóf@sz meg esti fény. Ez a munkamennyiség, kommunikáció, konkrét információ, tájékoztatás (...) csak sunyizásra jó. Egy korrekt cég így nem dolgozhat. Arról nem is beszélve, ahogy amikor naponta jönnek hírek a vasútfejlesztésekről, több ezer milliárd Ft elköltéséről, akkor a Triman lapít, mint szar a fűben. Részemről egy könnycseppet sem hullajtanék, ha kiraknák innen a Trimant, és jönne valami perspektívikusabb vonal.
Valaki írta itt korábban, hogy vigyázzatok, mert ha feltűnik Oszkó Péter, akkor itt csőd lesz. Arra nem gondoltok, hogy egyszerűen csak ki akarják véreztetni a Trimant, kiüresíteni, hogy a konkurencia piacot nyerjen?
a 47.8 én vagyok. Jobban tetszik így...:-D Most már hétfő óta nem veszem napi5000-8000db-al. Azt hittem lesz valami hír múlt héten, megint csalódtam, szal most csak játszadozok, mindig beleveszek...:-D Ne érezzék már ők jól magukat, h leverik.....
Set Szekta és trú ÚRRRRAKKKK fenklubja