Egyáltalán nem mindegy, hogy honnan van a sok kp. Ha pl. véletlenül vmi illegális dologból származna és ez kiderülne, akkor pl. pénzmosásnak is hívhatják, aminek az aktuális kisbüfik se nagyon örülhetnének
Ez a részvény pontosan megmondható, hogy mennyit ér: 0, azaz nulla forintot. Annak köszönheti eddigi "létét", hogy évek óta rallyznak a kispapírok a BÉT-en és a csodavárás mindennapossá vált. Ez a cég egy nagy semmi. Nem is értem miért kell ilyen szemetekkel kereskedni a BÉT-en. És mindaz, aki a "hithű kisbüfiket" kivérezteti, azt jól meg kellene büntetni. A tőzsde épülete elé kalodában bezárni, hogy legalább megköpködhessék a pórul járt kisbüfik.
Azt én nem tudom, hogy ő adta-e a pénzt, mert a tranzakciót nem láttam. Én azt olvastam ki a 26 éves ügyvezetővel rendelkező és egyéb it szolgáltatás főtevékenységű Cryptic kft követelésértékelési jelentéséből, hogy engedményeztek (is) rá. Ez volt az alapja a rutinos igazgatótanács döntésének az új rv-k bevezetésére. :)
Orbókra engedményeztek egy követelést, és így lett a rv pakk tulaja hígítás után. Egyébként régi trükk szerint kölcsön szokás adni a rv eket és majd azok eladják :) de nyilván kellenek a kirakatba nagy tulajok. Gondolom a következő kiszálló majd vagy a clearstreaming esetleg a szlovák cég lesz. Na persze nem holnap, addig még kellenek az új rv-k :), azt meg apport hijján így lehet. Ezzel mondjuk semmi gond nem lesz, ha a leanycegek valóban termelnek majd eredmenyt is.
Nekem egyaltalan nem tetszik a cég kommunikációja long szempontot nézve. Ezért is várom le,mert ez okozta az esést és ez már trendszerű. Viszont ez nem jelenti azt,hogy az ember nem kereskedik vele,mert azzal kell aminek van mozgása .
:-) Nekem az az egy nem tetszik itt, hogy a cég nagyon sokat kommunikál. Annyi közleményük van egy évben, mint a BÉT összes többi cégének összesen. Minden nap egy mesekönyv újabb lapja.. ez gáz. Az se jó, ha egy cég semmit nem kommunikál, köztes àllapot jobb lenne. Ennek ellenére lehet nagy sztori. A spekulációhoz jó sok információ és főleg hit kell, anélkül nem megy. Számomra itt egy hiteles ember nagy tulaj, az számomra mond valamit. Úgy kb. nem gondolok semmit, de 100 Ft ra biztosan nem várnám. Nagy előnye a cégnek, hogy brutál kicsi a rv szám, ezt ha megtöltik tartalommal, brutál Sputnyik lehet, ha nem, maradnak a mesekönyv lapok. Az idő eldönti.
Lecserelted a keped arról a csinos cigó asszonyról így alig ismertelek meg :)) Hírek,hírek azóta esik a set,ez mindaddig fog tartani míg a kép és a cég termelőképessége össze nem áll. Csak addig emrlkedet míg totál speka és hiteltelen volt a cég. De ez így van rendjén.
tudod van egy határ amit betes tagkent nem celszeru senkinek atlepnie ,mert csak baj lehet belole! A fecsego embereket regen sem szerettek ! vannak dolgok amikrol jobb hallgatni...
SET Nyrt