Szívesen! Egy megjegyzés még az egészhez:írták itt(nem te),hogy majd öntik a részvényeket...kérdezem én ??? és kire...??..mert
Dr. Orbók Ádám a saját nevében!! emelt tőkét 300ft-on!! úgy hogy így
5%-ék fölé került...ráadásul mint stratégiai igazgató,ha 1 db!!
részvényt is elad be kell jelentenie!!...most szerintetek ,ha eladna csak 20k-t a 470k-ból utána ki is venné meg a többit?????
erős vállalatcsoportot hoznak létre, s ez itt a mostani árfolyamnál VIP beszálló, mert a 300 as tőkeemelésen úgy lesz komoly nyereség ha tartósan jóval felette lesz az árfolyam a közel jövőben.Nekem nincs kétségem hogy ez így lesz.
Jelen piaci környezetben semmit nem veszek már csak úgy, de megveszek bármit, amit indokolatlanul túlöntenek egy határon. Majd amikor a topiclakó nagytulajok egymást gyanúsítják, hogy ki a faxom önti, akkor veszünk. :))
a féléves nálam nem hír(mivel utána kezdődtek a vásárlások)..tavaly félév nyereséges volt elvileg(ami módosítva lett valami másfajta könyvelési rendszer miatt-adóhatósággal egyeztetve az évesnél mínuszra ). Gyakorlatilag akkor is veszteséges volt,idén is egy kisebb veszteségre számítok még. Viszont még több hírt várok én idén.
Igen, látszik itt valami nagydolog készül. Csak valamiért még nem engedik vissza 300ra. Szerintem holnap sem lesz semmi nagy hatása a mai hírnek, inkább a jelentés után, ami ugye még szinte nulla lesz, igy logikusabb megvárni 200 körüla vacak múltat tartalmazó jelentést mintsem előtte kilövés majd utána nagy esés.
Szia. Orbók Ádám és befektetői csoportja. (de ,hogy konkrétan ki(kik) azt nem tudom) Én soha se írtam se ML-t ,se Vajnát,se senkit.. Ez nem az a topik.... Így már 1,5 milliárdnál fogunk tartani. Amit eddig igértek tartották..már kétsuer emeltek jóval piaci ár felett tőkét..és még nincsen vége. ..de mindenki maga döntse el mit csinál!
Hát ki más nyomhatná be a 800 millát? Lőrinc, de vajna embere is már a kamrában ül. :-) Senki ne próbálja eladni a részvényét, mert számon kérik rajta! Hogy merészel ilyet tenni!
SET Nyrt