Ha nem is egy nap alatt de a legutóbbi upban bőségesen. Ez fáj neki. Azt hiszi mindent ért és lát, de szemellenzos ;) Nekem tök rendben van ha mi keresünk ő meg karog ;)
tök jó hogy ide irkálsz csak minek nem értem a célját? 500 óta pampogod h mennyire sok és nem ér semmit ott1-hez képest szart se ér, 0 a cég stb.. ahhoz képest megnézhetjük a két papper hol van :) a legtöbb embernél csak sejteni lehet hogy savanyú az a bizonyos na de nálad 100%, köszi hogy próbálod megmenteni a pénzünket, többen is irták nem kiváncsiak rád, akkor miért nyomod még mindig? az ilyen naplopókat akik még ilyenkre is ráérnek nem is értem. botrány vagy öreg
eszméletlen sok hülyeséget tudsz itt naponta összehordani ! Én csak azt csodálom , hogy van még aki foglalkozik itt veled ! Ezt valahol tanultad ? Rossz helyen vagy itt szerintem ......
Egy valamit nem értek..... több részvény topicját is elárasztod a negatív,vesztes hozzáállásoddal. Papírod egy sincs,hiszen egy befektető így sosem áll az adott befektetésihez. Mikor 40 volt te hol voltál? Akkor nem volt bátorságod? És zárás képpen,bár nem stílusom ez..... Olyan lekezelően illetsz itt és más topicban is embereket,hogy az nehezen összeegyeztethető normális emberi értékekkel. Búcsúzoúl a te stílusodban..... vagyunk itt azért egy páran,akik egy délelőtt alatt megkeressük a te éves fizetésedet. További szép napot!
Értem, akkor mutasd meg azt a jótét lelket aki 300 milliót akar hozzá vágni a SET vezetőségéhez, leszarva azt, hogy éppen több részvényt is kaphatna a pénzéért! Most még jobban megerősítetted, hogy kamu apport lesz, az olcsó részvények eladását így tömik vissza
Alap tananyag: Ha tőzsdén vásárolsz össze 300 millióért pl. Set részvényt, azzal maximum a részvényestársaidat juttatod pénzhez. Ha új részvénykibocsátásban veszel részt, akkor a kibocsátó Társaság (Set nyrt) részére adod át a pénzed a részvényekért. Így a cég jut friss tőkéhez, és nem Sobadi realizál 300.000 darabon nyereséget.
SET Nyrt