Altalaban a piackutatas meg szokta elozni egy termek fejlesztest. Biztosan itt sem a semmire tettek bele az idot mrg a penzt. Valoszinuleg van mar ra es lesz is ra kereslet.
Végigolvasva a Pf cikket, új értelmezésbe került számomra a mai trollkodás itt a fórumon ez ellen az új blokklánc alapú megoldással kapcsolatban. Nevezetesen, feleslegesen ment egész nap a negatív leduma. Bemutattak valami újat, komoly szakértő felkérésével és aki tud, találjon ki valami jobbat. Ez egy lehetőség a cég részéről a további növekedésre és ismételten elsőkézből tájékoztatták a befektetőket. Ennyi.
Havi 1 ezres sok embernek számít. Ezek azt mondják: fizet a f@sz@m. Ott a rendes, országos adatbázis, ha valakit annyira érdekel, nézze meg ott a kocsik adatait.
Mindegy ma estére lényeg h unikalis klassz dolog! Es ahogy találtak be lesz vezetve az éket mas területein is a blockchain!! Lesz sok megrendeles!! Nekem tetszik h jonnek a trollok ez csak jot jelen ők tudjak h olcsó még a papir!!
Én szerintem a túlszabályozottság sose jó. Hogy szám.gépes algoritmusok vizsgálják hogy mit eszek, mit mozgok, hová megyek, hogy vezetek, hogyan fizetem a számláimat, stb., és ezekért még fizessek is, és mindezeket beírják adatbázisokba, amikben mások vájkálnak, na kösz de az emberek nem így akarnak élni.
SET Nyrt