Valaki írta, hogy holnap szerinte nem nyit ki. Hát nem tudom. Ha viszont így lenne, azon túl hogy korrekt lépés lenne a nem livestream néző / konfin levő emberekkel szemben, azt is jelentené, hogy szerdán brutális napot tartunk. (új csúccsal?) El tudnám viselni, na :D
Baj már nem igen lehet :) Minden nap megsimogatom magam, hogy walikát becseréltem 460on S(v)etlanara ;) Persze már előtte is kacérkodtam vele, így csak átsúlyozás volt. Nem vagyok egy monogám típus na :D
a lényeg, hogy masszívan érdekeltek vagyunk és bízunk abban, hogy gigasztori van itt (is) kialakulóban. a téteket megtettük, mi baj lehet? :DD Kitartás, kollega!
Ja meg legyen miből fibanszìrozni a gyerekek babakötvényeit! ;-) jah meg a ház szigetelését napelem felszerelés. De arra ginop-os pályázathoz önerőre zseton. Szóval van terv! :-)
Hát ha te kis hal vagy, akkor én ikra képződmény :D 100k közeli pakk, ismerve a többi érdekeltséged is, hát nálam nem kis hal. Te törekszem rá, hogy felzárkózzak. Meló mellé jól jön az tuti ;)
Ok ja igy vagom poen volt Ugy lesz mint a tegnapi meccs akinek nem tetszik a gyozelem marad a mínusz es a síránkozás!! Sajnálni lehet az ilyen embereket! Igaz nem kell sajnálni ők sem sajnalnam minket hanem irigykednek!!
SET Nyrt