sokan nem akarják a pénzüket kockára tenni, még akkor se ha duplázás lehetősége benne van, én ezt eltudom fogadni csak azt kellene szerintem megérteni hogy kockázat nélkül nem igen van nyereség, persze aki 200-nál szállt be és most kipattan megtudom érteni.
Mellesleg az OTP "programozói" 10enX év alatt nem tudtak összehozni egy stabil broki rendszert, ami bírná a korunk megnövekedett számú marinénijeinek a trédelési hevét kezelni és összeomlás nélkül kiszolgálni... szóval nem fogadnék rá, hogy blokkláncba vágnák a fejszét, lenne fontosabb megoldandójuk ;)
igen igen, az biztos számítani fog de azért nemtudom mennyien lesznek ott a kisbüfik közül, páran beírták hogy igen de szerintem a többség nem lesz ott.. sajnos énsem.
Kiváncsi vagyok, nemtudom meglehet e majd határozni egyből hogy sikeres volt-e vagy sem, illetve mi alapján ítéljük meg? majd akkor lehet sikeresnek mondani ha a következő hónapokban jönnek a szerződések, ha pedig nem jönnek akkor nem volt sikeres, nemhinném hogy ez holnap kiderül délután, maximum azt tudjuk mondani hogy jó volt e a prezi vagy sem, szvsz.
Szerintem jol latod Az mar szep pakk! Efy isneros mist dobta opus t es jott at ide Idovel jo lehet az is, de aki mégmindig nem latja a SET fejlődését az kezdje ujra az életet!
SET Nyrt