Alapvetően ezzel most még nincs is nagy baj. A 210-215-ös sáv megfelelő annak, aki hosszabb távban gondolkodik. Hamarosan várhatóak a bejelentések a közgyűlési határozatnak megfelelően. Apport, tőkeemelés. Ezek még mind erre az évre várnak. Meg a tavasznak is cak most lett vége. Eddig hó lepte a megvásárolandó területet :)
Màr kérdeztem sokszor tőled, de írd màr meg légyszi, melyik szolgáltatónál vagy, hogy neked nevek is oda vannak írva az ajànlati könyvben. A normàl real time felett mennyit kell ezért fizetni havonta? ;-);-);-);-)
egyszerűen nem hajlandó a piac tartósan 200 alá engedni. 210-215 körül vergődik, ide árazza a jónép most éppen. se fel, se le. úgy tűnik 380-as tetőről a 200 fogja.
valaki megunta Set-et és Alterát :) többi papírt nem néztem hogy volt-e nagyobb dobás abban az időpillanatban. ebben a kettőben kiszúrni hogy 1 személy lehetett. szopás visszaszállni a peronra az induló vonatról. nem értem. mindegy.
Pár milliós forgalommal és pár forint mozgásnál napiznának? Nem tudom. Szerintem nagy a kockázata, rizikós. Meglehet, hogy gyűjtik az erőt szépen lassan.
Set Group Nyrt. - Real-Estate Kft.