Nekem az a fura ahogy a vg.hu is írta itt nem lufit akarnak fújni hanem komoly stabil osztalék papírt csinálni... Tehát ha akartam volna rég 300 felett lennénk durva parkkal mindig beáll vki. Infók lassan csopogtetve stb
Én is abszolút érzésre vettem bele. Eddig elég jól bejött. Van Opusom 5 Ft alattról és Ott1 3 Ft-ról. Itt sajnos magasabban kapcsoltam, de bízzunk benne, hogy jó lesz ez is!
Szerintem is. Nekem is egy kicsit fekete ló ez a cég, de általában amikor érzésre kereskednék és nem lépem meg utólag kiderül, hogy hiba volt. Most itt is inkább az érzésemre hallgatok. Csak lesz valami. Azért mégis csak volt egy 300 Ft-os tőkeemelés és gondolom, hogy nem a semmire.
Én örülök a fejlesztéseknek és a tőkeemeléseknek, de egy elvileg ilyen komoly cég nem engedhetné meg magának, hogy ennyire csapnivalóan bűnrossz honlapja legyen. Szerintem. :)
A linkeden a cikk nem elérhető, csak előfizetőknek. Itt van egy kivonat róla ugyanattól a szerzőtől ma délután: https://www.vg.hu/penzugy/tozsde/masolat-irodakkal-boviti-portfoliojat-a-set-876541/
Set Group Nyrt. - Real-Estate Kft.